Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Bahis Önerisi: 521 Boca Juniors – Newells Old Boy

Arjantin liginde Newells Old Boy ilk maçına çıkacak. Newells geçen seneki kadrosundan önemli kayıplar yaşadı. Takımın en çok gol atan oyuncusu Scocco(33 maç 24 gol) ve savunmanın önemli ismi Vergini(34 maç 1 gol) ayrıldı. Ayrıca Maxi Rodriguez(28 maç 5 gol) bu maçta forma giyemeyecek. Diğer bir önemli kayıp ise tecrübeli teknik direktör Gerado Martino’nun takımdan ayrılması. Boca Juniors ligde oynadığı ilk maçında Belgrano Cordoba’yı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Güçlü bir kadroları var. Taraftarları önünde galibiyete yakın olan taraflar. İddaa severler banko kuponlarına “10 ÇŞ“, yüksek oranlı ya da sistem kuponlarına “1” tercihini işaretleyebilir.

UYDU KANALLARI: (01:15) Sport TV1 / HD , Al Jazeera Sport +2 , Nova Sports 2 [Hellas] , SportDigital.tv , Ma Chaine Sport , C+ Futbol (Spain) , Sport 2 (Israel)

* * *
Boca Juniors – Newells Old Boy maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Boca Juniors: Matías Caruzzo, Fernando Gago, Franco Cángele

Newell’s Old Boys: Gabriel Heinze, Maxi Rodríguez, Marcos Cáceres

İddaa oranları
2.10  2.90  2.60 (ALT 1.35 – ÜST 2.15)

Muhtemel 11’ler  

Boca: Agustín Orion; Leandro Marín, Daniel Díaz, Guillermo Burdisso, Emanuel Insúa; Pablo Ledesma, Ribair Rodríguez, Juan Sánchez Miño; Juan Román Riquelme; Juan Manuel Martíne, Nicolás Blandi.

Newells: Nahuel Guzmán; Cristian Díaz, Guillermo Ortiz, Víctor López, Milton Casco; Pablo Pérez, Diego Mateo, Lucas Bernardi; Martín Tonso, Víctor Aquino, Víctor Figueroa.

 

Exit mobile version