Bahis Önerisi: 523 Galatasaray – Gaziantepspor

GS14

Son 2 yılın şampiyonu Galatasaray sezona Süper Kupa ve Emirates Cup’ı kazanarak başladı. Oturmuş kadrosu ile yine bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayılar. Ancak savunma hattında hala sıkıntılar giderilmiş değil. Bir de yabancı kontenjanı nedeniyle Terim’in kadro kurmakta zaman zaman ikilemler yaşaması bekleniyor. G.Antepspor ise ekonomik sıkıntılar nedeniyle transfer döneminin en sessiz takımıydı. Deyim yerindeyse bir çivi bile çakılmadı! Bülent Uygun’un kozları Cenk ve Sernas olacak. G.Saray’ın içerde G.Antep’e karşı pek şansı tutmuyor ancak bugün koşullar farklı. Taraftarı önünde klas oyuncuları ile sonuca gitmesini bileceklerdir. İddaa sevelere banko kuponlarında önerimiz “İlk yarı 1” ve “ÜST” olacak. Yüksek oran arayanlar “3.5 ÜSTÜ” seçeneğini değerlendirebilir.

KANAL: (21:45) Lig TV

* * *
Galatasaray – Gaziantepspor maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

G.Saray’da cezası süren Fatih Terim ile Sabri Sarıoğlu maçı tribünden takip edecek.

İddaa oranları
1.10  5.45  9.70 (ALT 2.05 – ÜST 1.40) İlk yarı 1.35 / 3.5 ÜSTÜ 2.05

Resmi 11’ler

Galatasaray: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Sneijder, Drogba, Burak

Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol, Medunjanin, Kecojevic, Turgut, Bekir Ozan, Sernas, Serdar, Gilles, Taşkın, Cenk Tosun.

 

Kategoriler: FeaturedTürkiye

Etiketler: