Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Bahis Önerisi: 599 Manchester United – Chelsea

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanış maçında iki dev kulüp karşı karşıya geliyor. İki takımda yeni sezona yeni menajerleri ile galibiyetle girdi. Hatta Chelsea hafta içi Aston Villa karşısında önümüzdeki haftanın maçını da oynayarak 2 maçta 6 puana ulaştı. M.United’da Van Persie çok formda. Chelsea ise son 4 maçtır rakibine mağlup olmanın özgüveni ile sahada olacak. İddaa severler banko ve ideal kuponlarında “GOL VAR” ve “ÜST” seçeneklerine yer verebilir.

KANAL: (22:00) Lig TV3

UYDU KANALLARI: (22:00) C+ Sport (France), C+ Sport (Poland), Sky Sports 1 (uk), SportKlub (Srb) / HD, SuperSport MaXimo, SuperSport 3 [Za], SportKlub (Slovenia), SportKlub (Croatia), Viasat Sport Baltic, Viasat Football (Swe), Digi Sport 1 (hun), Al Jazeera Sport +9, Al Jazeera Sport +10, C+ Futbol (Spain), Rah-e-Farda, Benfica TV, Sport 1 (Israel), OTE Sport 1, NTV Plus Futbol / HD, MTV 3 Max Sport 1, TV3 Sport 2 (den) / HD

* * *
Manchester United – Chelsea maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

M.United’da Rafael, Powell ve Fletcher sakat. Young, Hernández ve Nani şüpheli.

Chelsea’de ise Luiz şüpheli.

İddaa oranları
2.10  3.10  2.50 (ALT 1.85 – ÜST 1.50) GOL VAR 1.40

Muhtemel 11’ler

Manchester United: De Gea; Evra, Jones, Ferdinand, Vidic; Giggs, Carrick, Welbeck, Cleverley, Valencia; Van Persie

Chelsea: Cech; Ivanovic, Cole, Azpilicueta, Terry; Ramires, Lampard, Schurrle, Oscar, Hazard; Torres

Exit mobile version