Bahis Önerisi: 441 Legia Varşova – Steaua Bükreş

Steaua02

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı.. Romanya’da oynanan ilk maç 1-1 sona ermişti. Oyunun hakimi olan ve rakibinden daha çok pozisyona giren Steaua Bükreş 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Polonya temsilcisi Legia Varşova 1-1’in avantajı ile daha kontrollü bir oyun ile sahada olacaktır. Banko kuponlar bu zorlu mücadeleden uzak durmalı. İddaa severler ideal kuponlarında orta güvenle “TGS 2-3” deneyebilir. Sürpriz ve sistem kuponlara önerimiz ise “Steaua Bükreş” olacak.

KANAL: (21:45) Smart Spor 2 / HD (D-Smart 78)

UYDU KANALLARI: (21:45) C+ Sport (Poland), TVP 1 / HD, Sport TV2 / HD, SuperSport 6 [ZA], nSport HD, Nova Sports 3 [Hellas], Al Jazeera Sport +7, Digi Sport 1 (romania), Dolce Sport / HD, Arena Sport 2 (serbia), NTV Plus Futbol 2 / HD, Sky Sports, beIN Sport Max 5, MTV 3 Max Sport 1

* * *
Legia Varşova – Steaua Bükreş maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Legia Varşova: Bereszynski (şüpheli), Jodlowiec, Wandzel, Inaki Astiz, Efir

Steaua Bükreş: Chiricheş (şüpheli), Matei, Chipciu, Nikolic, Pintilii

İddaa oranları
2.10  3.10  2.50 (ALT 1.60 – ÜST 1.75) TGS 2-3 1.75

Muhtemel 11’ler

Legia Varşova(4-2-3-1): Kuciak – Rzeznicak, Dossa Junior, Jodlowiec, Wawrzyniak – Furman, Vrdoljak – Kucharczyk, Radovic, Kosecki – Saganowski.

Steaua Bükreş(4-2-3-1): Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiriches, Lavtolevici – Bourceanu, Filip – Adrian Popa, Stanciu, Tanase – Piovaccari.

 

Kategoriler: FeaturedRomanyaŞampiyonlar Ligi

Etiketler: