Bahis Önerisi: 472 Zenit – Pacos Ferreira

Zenit03

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı.. İlk karşılaşmayı Portekiz’de Zenit 4-1 kazanıp tur biletini cebe koymuştu. Günün Bankosu ekibi olarak sizlere Zenit halibiyeitni önermiştik ve yanılmadık. Geçen sezon iyi bir çıkış yakalayan Pacos Ferreira’nun o kadrosu dağıldığından bu sezonaberbat bir hiriş yaptılar. Lİgde oynadıkları iki maçlarnı da gol atamadan kaybettiler. Rusya’ya turistik gezi için gittilerini söylemek abartı olmayacaktır. Kadrosunda yıldzı oyuncular barındıran Zenit saha ve seyirci avantajını da kullanarak yine galip gelmesini bilecektir. İddaa severler banko ve ideal kuponlarında “İlk yarı 1” ve “Handikaplı 1” seçeneklerini değerlendirebilir.

KANAL: (21:45) Smart Spor / HD (D-Smart 77)

UYDU KANALLARI: (21:45) Idman TV, Sky Calcio 3 / HD, Sky Sports 1 (uk), Sky Sport 1 (Italia), NTV Russia, TVi Portugal, Sport 5+ LIVE / HD, SuperSport 3 [Za], Al Jazeera Sport +3, Nova Sports 2 [Hellas], Viasat Sport Baltic, Al Jazeera Sport +7, TRK Futbol (ukraine), Digi Sport 1 (hun), Viasat Football (Nor), Dolce Sport / HD, Arena Sport 3 (serbia), Digi Sport 2 (romania), GMG Football, beIN Sport 2 / HD, NTV Plus Futbol / HD, Arena Sport 1 / HD (cro), TV3 Sport 1 (den) / HD

İdman TV Biss key: 3453450034534500

* * *
Zenit – Pacos Ferreira maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Zenit: Hulk, Malafeev, Faizulin, Criscito, Zhevnov

Paços Ferreira: Rui Miguel (şüpheli), Rúben Ribeiro, Tiago Valente, Tony, Duarte

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40) İlk yarı 1 1.40 / Handikaplı 1 1.65

Muhtemel 11’ler

Zenit: Lodigin – Anjukov, Neto, Lombaerts, Khodzjanijazov – Tymosjtjuk, Zyrijanov – Bystrov, Sjirokov, Danny – Kerzjakov.

Pacos Ferreira: Degra; Jose, Anunciacao, Arnolin, Santos; Poulson, Leao, Rodrigo, Oliveira; Caetano, Melo Rodrigues.

Kategoriler: FeaturedPortekizRusyaŞampiyonlar Ligi

Etiketler: