Bahis Önerisi: 485 Celtic – Shakhtyor Karagandy

Celtic03

Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı.. İlk karşılaşmayı Kazakistan’da 2-0 kaybeden Celtic tüm futbolseverleri şaşırtmıştı. Shakhtyor Karagandy tarihi bir sınava çıkacak. İlk kez bir Kazakistan takımı Şampiyonlar Ligi’nde gruplara bu kadar yaklaşmış durumda. Ancak bu zorlu sınavda işleri çok zor. Bu stresli ortamı kaldırabileceklerini düşünmüyoruz. Celtic kadro kalitesi ve müthiş taraftarı ile birlikte ilk dakikadan itibaren rakibini boğacaktır. İddaa severler banko ve ideal kuponlarında “İlk yarı 1” ve “Handikaplı 1” tercihlerini değerlendirebilir.

KANAL: (21:45) Smart Spor 2 / HD (D-Smart 78)

UYDU KANALLARI: (21:45) Sky Calcio 2 / HD, Sky Sports 1 (uk), RTE Two / HD, Sport TV2 / HD, SuperSport 5 [ZA], Al Jazeera Sport +3, nSport HD, Nova Sports 2 [Hellas], Ring.bg, 1TV (georgia) / HD, TRK Futbol (ukraine), Viasat Football (Nor), Digi Sport 2 (romania), Arena Sport 4 (serbia), Smart Spor 2 / HD (D-Smart 78), NTV Plus Futbol 2 / HD, Sky Sports, beIN Sport Max 3, Arena Sport 3 / HD (cro), Sport 1 Voetbal, C+ Liga Campeones 3, TV3 Sport 1 (den) / HD, MTV 3 Max Sport 2

* * *
Celtic – Shakhtyor Karagandy maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Celtic‘te Beram Kayal yok. Derk Boerrigter ve James Forrest şüpheli.

Shakhtyor Karagandy: Tokhtar Zhangylyshbay, Stanislav Lunin

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40) İlk yarı 1 1.35 / Handikaplı 1 1.55

Muhtemel 11’ler

Celtic: Forster; Lustig, van Dijk, Mulgrew, Izaguirre; Brown, Ledley; Forrest, Commons, Samaras; Stokes.

Shakhtar Karagandy: Mokin; Poryvaev, Maly, Dzidic, Simcevic; Vasiljevic, Vicius; Finonchenko, Canas, Ghazaryan; Khizhnichenko.

Kategoriler: FeaturedİskoçyaŞampiyonlar Ligi

Etiketler: