Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Bülent Tulun Burak için İtalya’da!

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, Burak Yılmaz’ın transferi konusunda Lazio ile görüşmek için Roma’ya gitti. İtalyan ekibinin teklifini 15 milyon euro civarına yükseltmesi sarı-kırmızılı kulübü harekete geçirdi.

Milli oyuncu için Galatasaray’a en son 11 milyon euro öneren Lazio’nun bu teklifini 15 milyon euro civarına yükseltmesi sarı-kırmızılı kulübü harekete geçirdi.

Galatasaray’ın Sportif Direktörü Bülent Tulun, başkan Ünal Aysal’ın talimatıyla bu sabah Roma’ya gitti. Tulun Lazio kulübü yetkilileriyle pazarlık masasına oturacak. Burak için 20 milyon euro isteyen Galatasaray, Lazio’nun bu teklife yaklaşmasıyla transfere şu an için sıcak bakıyor.

Roma’daki görüşmeler sonucunda Burak Yılmaz’ın bu sezona Galatasaray formasıyla mı yoksa Lazio formasıyla mı devam edeceği netlik kazanacak.

Galatasaray’da geçtiğimiz sezon 24 gol atarak gol kralı olan Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig’e bu sezon da iyi başladı. Milli futbolcu ilk 2 haftada Gaziantepspor ve Bursaspor filelerini havalandırdı. Burak ayrıca Gana ile oynanan hazırlık maçında da 1 gol kaydetmeyi başardı.

Exit mobile version