Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa’dan 3 maç

Ertugrul_Seyhan

Merhabalar,

Bugünden itibaren bende Günün Bankosu ailesine katılmış bulunuyorum. Deyim yerinde ise “ayağımın tozuyla” bugün 3 maçlık bir kupon hazırladım. Hep beraber kazanmak umuduyla, bol şanslar…

485 Celtic – Shakhtyor Karagandy H1

İlk maçta evinde İskoç devi Celtic’i 2-0 gibi avantajlı bir skorla mağlup eden Kazakistan ekibi Shakhtyor bu kez deplasmanda bu avantajı kullanarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyor. Ancak Celtic bu tür mücadelelere alışık bir ekip. Kendi taraftarlarının da önünde Celtic kendisine gereken skoru alarak gruplara kalır. Bu maç için tercihim Handikaplı Celtic galibiyeti.. Oran 1.55..

488 Real Sociedad – Lyon KG VAR

Elemelerin ilk maçında Fransa’da rakibini 2-0’la geçen Arrasate’nin öğrencileri bu maçı da atlatarak Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak istiyor. Kendi sahalarındaki maçta bir çok pozisyondan yararlanamayan Lyon bu maçta ofansif bir oyunla sahaya çıkacaktır. Buna karşılık Sociedad’ın Griezmann gibi bir kontraatak silahının olması bu maçı gollü bir maç haline dönüştürecektir.. İki takımın da izleyenlere zevkli bir maç izleteceklerini düşünüyorum.. Gollü bir rövanş bekliyorum.. Karşılıklı gol bahsi çok uygun.. Oranı da 1.50..

487 AC Milan – PSV Eindhoven ÜST

İlk maçta öne geçmesine rağmen Abbiati’nin hatası sonucu 1-1’lik skorla evine dönen Milan, San Siro’da kendisine gerekli olan sonucu alarak gruplara kalmak istiyor. Sadece 1-1’lik skorun maçı uzatacağı karşılaşmada her türlü Milan galibiyeti İtalyan ekibini gruplara yükseltir. Ancak 2-2 ve daha gollü beraberlikler Hollanda’nın güçlü takımı PSV’yi gruplara yükseltir. İki takım da hücumda kolay gol üretebilen takımlar olduğundan dolayı bu maç 2,5 gol üstü bahsini öne çıkarıyor. Kuponlarımızda ilk tercih olarak 1.40’lık oranıyla 2,5 gol üstünü tercih edebiliriz. 2. seçenek olarak da 1.50’lik oranıyla Karşılıklı gol var bahsini öneriyorum..

KUPONUM
485 Celtic – Shakhtyor Karagandy: H1 1.55
488 Real Sociedad – Lyon: KG VAR 1.50
487 AC Milan – PSV Eindhoven: ÜST 1.40

Toplam oran: 3.25 (İddaa)

 


Ertuğrul Seyhan
https//twitter.com/EdununYeri

 

Exit mobile version