Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Skor tahminim: 1-1 Oran 5.75! (TUTTU)

Ertugrul_Seyhan

Merhabalar,

Günün en önemli maçında Bayern Münih ile Chelsea, Süper Kupa’yı müzelerine götürmek için çarpışıyorlar. Ben de sizin için bir adet 4 maçlık kupon ve bir adet de maç skoru tahmini hazırladım. Tüm iddaa severlere kuponlarında bol şans dilerim.

Skor Tahminim: (TUTTU)
100 Bayern Münih – Chelsea / Maç Skoru: 1-1 (5.75)

Guardiola ve Mourinho’nun El Clasico’lardaki mücadelelerinde genel olarak gördüğümüz birşey vardı. Rakibi durdurmaya odaklanmış bir Jose Mourinho. Bu özelliğiyle Real Madrid taraftarları tarafından eleştirilse bile ben Mourinho’nun bu tavrını gayet mantıklı buluyorum. Zaten kendisi bana göre dünyanın en iyi teknik direktörü.

Gelelim maç ile ilgili yorumlara.. Mario Gomez’i Fiorentina’ya veren ve Barcelona’dan eski öğrencisi Thiago’yu alan Guardiola’lı Bayern Münih bu maç için herkesin favorisi. Ancak ben bunun böyle olacağını düşünmüyorum. Mourinho eski takımının başında çok hırslı bi şekilde başladı lige. Taraftarların sevgilisi olan Mourinho bu maç için de Guardiola’nın takımını durduracak bir formül geliştirmiştir düşüncesindeyim. Rakibi durdurarak etkili hücum oyuncularıyla skora gitmeyi planladığını düşündüğüm Mourinho takımını bu anlayışla sahaya sürecektir. Guardiola’nın pasa dayalı oyunu henüz Bayern cephesinde tam olarak oturmadı. Hatta birçok spor otoritesi tarafından Guardiola’nın Bayern’in hızını kestiği bile düşünülür oldu. Kısmen doğru olsa da Bayern yine Chelsea karşısında golü bulacaktır. Chelsea’nin de Bayern’e gol atma konusunda zorlanacağını düşünmüyorum. Bu yüzden çekişmeli bir maç bekliyorum.. Bence maç 1-1 biter..

Sürpriz İddaa Kuponum:

100 Bayern Münih – Chelsea / İY 0 (2.20)
153 Eskişehirspor – Galatasaray / Handikaplı 0 (3.60)
140 Maastricht – Vvv Venlo / 2.5 Üstü (1.40)
132 Breda – Nijmegen / 2.5 Üstü (1.40)

Toplam Oran: 15.52 (İddaa)

Bol şanslar..


Ertuğrul Seyhan
https://twitter.com/EdununYeri

 

Exit mobile version