Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Banko kupona gel!..

Ertugrul_Seyhan

Merhabalar;

Bizi takip edenlerin hatırlayacağı üzere dün Bayern Münih-Chelsea arasında oynanan Super Cup maçı için verdiğim 1-1’lik skor tahmini tuttu. Bugün de bahis için en uygun olan günlerden birinde yine sizlerleyim. Cumartesi günü benim için ayrıdır ve genelde İddaa bültenin en güzel maçları cumartesi günündedir. Ben de bugün için size 1 adet banko kupon çıkardım ve kupondaki maçları yorumladım..

314 Kayserispor – Elazığspor: MS 1 (1.45)

İç sahada taraftarlarının da desteğiyle etkili oynayan Kayserispor, takımı yenileyen ve henüz oturmayan kadrosuyla Elazığspor’u ağırlayacak. Düşüncem bu maçı Kayserispor’un kazanacağı yönünde. Eğer oynarsa Sefa Yılmaz’dan da gol bekliyorum. Bu maç için tahminim MS 1.

346 Fenerbahçe – Sivasspor: MS 1 (1.40)

Kadıköy’deki son karşılaşmayı kazanan Sivasspor bu sene önemli oyuncularını kaybetse de takımı güçlendirmesini bildi. Roberto Carlos’un yedek klübesinde olacağı ilk maçta Fenerbahçe, Sivasspor’u mutlaka yenmek zorunda. Aksi takdirde Ersun Hoca’nın üstünde çok daha büyük bir baskı oluşacaktır. Fenerbahçeli oyuncuların kendini taraftarlarının önünde kanıtlamaya çalışacağını düşünüyorum. Fenerbahçe kazanır. Tahminim MS 1.

183 Manchester City – Hull City: Handikaplı 1 (1.40)

Premier Lig’in şampiyonluk adaylarından Manchester’ın mavileri, sahalarında kümede kalma mücadelesi verecek olan Hull City’yi ağırlıyor. İki takım arasındaki kalite farkı oldukça açık. Bu nedenle bu maçı Manchester City rahat kazanır düşüncesindeyim. Tahminim H 1.

344 Juventus – Lazio: H 1 (1.90)

Bir kaç gün önce İtalya Süper Kupası için kapışan iki takım bu kez ligde karşılaşıyor. Juventus o maçı 4-0 kazanmıştı ve Lazio’nun forvet hattındaki sıkıntıları bir kez daha ortaya çıkmıştı. Bu kez kendi seyircisi önünde oynayacak olan Juventus, Lazio’yu yine farklı mağlup eder. Tahminim H 1.

Cumartesi Banko İddaa Kuponum:

183 Manchester City – Hull City: Handikaplı 1 (1.40)
314 Kayserispor – Elazığspor: MS 1 (1.45)
344 Juventus – Lazio: H 1 (1.90)
346 Fenerbahçe – Sivasspor: MS 1 (1.40)

Toplam oran: 5.40 (İddaa)

Bol şanslar...

Bu arada Twitter’dan da takip etmeyi unutmayın 🙂


Ertuğrul Seyhan
https://twitter.com/EdununYeri

 

Exit mobile version