İddaa Önerisi: 586 Valencia – Barcelona

Barcelona07

İspanya La Liga’da 3. hafta maçı.. İlk hafta Malaga karşısında zorlanmasına rağmen 1-0 galip gelen Valencia ikinci maçında Espanyol deplasmanında çok silip bir görüntü sergiledi ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Geçen sezonun ikinci yarısındaki hırslı, istekli ve rakibe baskı kuran Valencia şu an için yok. Yeni hocası Tata ile sezona iki de iki yaparak giren Barcelona’da ise ligde henüz gol yemedi. Hafta içi ise Süper Kupa’da A.Madrid ile golsüz berabere kalarak kupayı müzalerine götürdüler. Messi’nin son dakikada kaçan bir penaltısı olduğunu da belirtelim. Katalan ekibi henüz beklentilerin altında olan Valencia karşısında favori. İddaa severler banko kuponlarında “2“, sistem ve sürpriz kuponlarda ise “3.5 ÜSTÜ” seçeneklerini değerlendirebilir.

KANAL: (22:00) NTV Spor Smart / HD (D-Smart 76. kanal)

* * *
Valencia – Barcelona maçını internetten şifresiz CANLI izlemek için TIKLAYIN!  (Linkler maçın başlamasına 5 dakika kala açılacaktır.)
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Powell, Anderson ve Nani’nin sakatlıkları sürüyor. İyileşen Kagawa ve Rafael’in durumları maç saati netlik kazanacak.

Konuk ekipte ise Afellay, Cuenca ve Puyol sakat. Xavi ve Sanchez ise kadroda yok.

İddaa oranları
5.00  4.00  1.35 (ALT 2.30 – ÜST 1.30) Handikaplı 2 2.10 / 3.5 ÜSTÜ 2.15

Muhtemel 11’ler

Valencia(4-3-3): Alves – Pereira, R. Costa, Rami, Guardado – Banega, Michel, Parejo – Feghouli, Postiga, Jonas.

Barcelona(4-3-3): Valdes – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Fabregas, Busquets, Iniesta – Neymar, Messi, Pedro.

 

Kategoriler: Featuredİspanya

Etiketler: