İki tenis tahmini (TUTTU)

Alp Tarhan

Merhaba tüm bahis severlere,

Dün katıldığım Günün Bankosu’nda bugün ikinci yazımla sizlerleyim. ABD Açık Tenis Turnuvası’nda bugün oyananacak iki maçı yorumladım. Tahminlerinizin her zaman kazandırması dileğiyle, kuponlarınızda bol şanslar.

Novak Djokovic-Stanislas Wawrinka ( ABD Açık Yarı Final )

Turnuvada şu ana kadar kusursuz bir tenis oynayan Sırp Novak Djokovic yarı finalde Andy Murray’i sürpriz bir şekilde mağlup eden Wawrinka ile karşılaşacak. Bu ikili sezonun ilk grand slam’i olan Avustralya Açık’ta geçtiğimiz Ocak ayında karşılaşmıştı ve inanılmaz çekişmeli geçen maçın sonunda Djokovic rakibini 5.sette 9-7’lik sonuçla mağlup etmeyi başarmıştı. Daha önce 16 kez karşı karşıya gelen ikili arasındaki 14 maçı Djokovic kazandı. Wawrinka rakibini en son 2006 yılında mağlup etmeyi başarmıştı. Sert zeminde durdurulamaz bir performans gösteren Djokovic’in bu grand slam’de son 3 yılda 2 final oynadığını bir kez de şampiyon olduğunu hatırlatmakta fayda var. Wawrinka ise kariyerinde ilk defa bir grand slam’de yarı final oynama başarısı gösterdi, yetenekli bir oyuncu olsada çeyrek finalde mağlup ettiği Murray’nin çok kötü bir tenis sergilediğini söylemek gerekli. Djokovic için bu turnuvanın anlam ve önemi çok büyük. En önemli rakibi Rafa Nadal’a 3 ay önce Roland Garros’u kaptıran Sırp raketin burada rövanş peşinde olduğu gözlerinden okunuyor. Turnuvanın başından beri Nadal-Djokovic finali bekleyen birisi olarak Djokovic’in Wawrinka’yı iyi bir oyun ortaya koyarak mağlup etmesini bekliyorum. Djokovic şu ana kadar servisinde çok etkili maçlar çıkardı, turun en iyi return oyuncusu olduğunu da hesaba katarsak Wawrinka’nın servisini çoğu oyunda zorlayacağını düşünüyorum. Finale diri çıkmak isteyeceğini bildiğimden Novak bu maçı en kısa sürede noktalamak isteyecektir. Açıkçası Wawrinka bu noktaya gelerek çok büyük başarı yakaladı, onun da Djokovic’i burada yeneceğine inancı olduğunu pek düşünmüyorum rahat bir oyun oynayarak seyir zevkini yüksek tutmaya çalışacaktır. Djokovic’in Avustralya’da oynadıkları maçın aksine ilk sete çok sert girip rakibinin zaten az olan umudunu tamamen kırmasını bekliyorum.  Çok yüksek güvenle ; Novak Djokovic galibiyeti öneriyorum.

Novak Djokovic @1.27 tempobet

***

Richard Gasquet-Rafael Nadal (ABD Açık Tenis Çeyrek Final)

ABD Açık tenis turnuvasına doludizgin devam eden Rafael Nadal çeyrek finalde Fransız Gasquet ile karşılaşıyor. Gasquet kariyerinde ikinci defa bir Grand Slam’de çeyrek final oynama başarısı gösteriyor.. İki tane 5 setlik maçta galibiyet elde ederek buraya gelen Gasquet kendi kariyeri açısından büyük iş başarmış durumda. Raonic ve Ferrer gibi iki önemli ismi elerken çok büyük efor sarfettiğini ve her iki maçta da 4 saatin üzerinde kortta kaldığını hatırlatmakta fayda var. Nadal ise bu sezon sert kortta oynadığı 19 maçın 19 unu da kazanmış olarak çeyrek finale çıkacak. Turnuvada sadece Kohlschreiber’e tie break sonucu tek set kaybeden Nadal’ın Amerika Açık’ta henüz servisini kırdırmadığının altını çizmek gerekli. Novak Djokovic ile birlikte şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Nadal’ın bu maçta set kaybetmeden rahatça yarı finale yükseleceğini düşünüyorum. Gasquet son iki maçta sarfettiği eforun yorgunluğunu bu maçta çekecektir.

Rafa Nadal skor 3-0 @1.44 (tempo)


Alp Tarhan
https://twitter.com/alptarhan

Kategoriler: Hazır KuponlarTenis

Etiketler: