Perşembe bankoları burada!

Kerem

Merhaba iddaa severler,

Perşembe günü iddaa maç programından 4 favori maçı seçip yorumladım, oluşturduğum bako kuponumla Perşembe gününü kazançlı kapatacağınıza inanıyorum.  Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır! İyi günler bol kazançlar.

533 – MyPa vs Jaro (Tercihim K.G var, oran: 1.70)
İki ekipte gol atma ve yemede oldukça iyi bir istatistiğe sahip aralarında oynanan son iki maçı 2-1 ve 2-0’lık skorlarla Jaro kazandı. Ev sahibi ekip galibiyet için sahada olacak ama Jaro’nun aralarında oynanan son iki maç performansı ortada. 2 maçtada malup olan MyPa bu kez galibiyet için kendi seyircisi önünde herşeyini ortaya koyacak, Jaro’nun galip gelme ihtimalini az gördüğüm için tercihim K.G var.

535 – Sundsvall vs Orgryte (Tercihim ms1, oran: 1.25)
Ligde son 8 haftaya girildi ilk 3 takım şampiyonluk yarışı içinde,ilk 2 takım üst lige doğrudan çıkıyor 3. Takım play-off oynuyor. Artık takımlar daha temkinli oynayacaktır bu da hata paylarını azaltır. Sundsvall evinde oynadığı maçlarda iyi işler yapan bir takım  rakibin ise deplasman karnesi baktığımızda 11 maçta 1 galibiyet alırken toplamda 7 gol atıp 20 golü kendi kalelerinde görmüşler, ayrıca bu maçta Adam Rosen(stoper) kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek, ev sahibi hata yapmaz banko ms1

536 – Orebro vs Assyriska (Tercihim 1/1, oran: 1.95)
Orebro isveç 2. liginin en büyük şampiyonluk adayı zaten bir futbol mucizesi olmazsa bir üst lige çıktılar diyebiliriz. İki ekip arasında dikkat edilmesi gereken ön belirgin özellik kalite, Orebro sezon başında üst lige çıkmak için yaptığı yatırımın karşılığını alıyor. Ev sahibi ekip evinde oynadığı 11 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik alırken 21 gol atıp sadece 4 gol yediler, Orebro 2 haftadır galibiyet özlemi çekiyor artık galibiyet zamanı.

540 – Stjarnan vs Thor Akureyri (Tercihim ms1, oran: 1.25)
Thor en son 9 hafta önce kazandı özellikle 4 haftadır berabere kalıyorlar ama bu kez rakip ligin en güçlü ekiplerinden biri, tabi ligin bitmesine Stjarnan için 4 hafta kaldı ve hedefleri şampiyonluk. Evinde çok iyi performans ortaya koyan Stjarnan kazanır.

*** İDDAA KUPONUM ***

533 – MyPa vs Jaro (Tercihim K.G var, oran: 1.70)
535 – Sundsvall vs Orgryte (Tercihim ms1, oran: 1.25)
536 – Orebro vs Assyriska (Tercihim 1/1, oran: 1.95)
540 – Stjarnan vs Thor Akureyri (Tercihim ms1, oran: 1.25)

Toplam Oran: 5.17 TL

Beni Twitter adresimden takip edebilirsiniz.

Kerem Yıldız
https://twitter.com/yildiz_KeReM

Kategoriler: Hazır Kuponlarİddaa Tahminleri

Etiketler: