Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

UEFA Avrupa Ligi’nden 2 maç!

Semih-

Herkese merhaba,

Dün yine sistemden kopmadık ve yine Chelsea’den kuponumuz yattı. Bir Juventus, bir Chelsea bizi iki günde çok üzdü. Bugün UEFA Avrupa Ligi’nde daha başarıya aç takımlara oynayacağız. Tahmin ve kuponlarınızda bol şans silerim. Sloganımız; İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

504 Eintracht Frankfurt – Bordeaux:

Alman ekibi lige berbat bir başlangıç yapıp Hertha Berlin’e 6-1 mağlup olmuştu. Evinde Bayern Münih ve Borussia Dortmund’a da mağlup olması gayet doğaldı. Ancak önemli nokta, deplasmanda aldığı 2 galibiyetti. Braunschweig’i 2-0 ve Werder Bremen’i 3-0’la geçti. Frankfurt her zaman izlerken keyif veren bir takım olmuştur. UEFA’ya da gelirken Azeri takımı Qarabağ’ı 2-1 ve 2-0’lık skorlarla geçti. Özellikle evinde iyi bir baskı kuruyorlar ve kesinlikle gol buluyorlar. Genç oyuncuları Kadlec ve tecrübeli isim Meier takımı taşıyan oyuncuların başında geliyor. Rakip Bordeaux ise ligde şimdiye kadar 5 karşılaşmada 3 mağlubiyet, 1 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Çok zor maçlar oynadılar. Evinde Monaco ve PSG’ye yenildi. Zorlu St.Etienne deplasmanından da puansız döndü. Bu sene gerçekten vasat bir performans sergiliyolar. Tabiki bütün bu yazdıklarım takımlar hakkında bilgi edinmek içindi. Ligde ve Avrupa’da oynanan maçlar arasında hep bir fark oluyor. En basit örneği Kopenhag ligde çok kötü bir haldeyken Juventus karşısında puan almayı başardı. Önemli noktaya gelirsek, Bordeaux’da as oyunculardan Mariano, Sane, Planus, N’Guemo ve Saivet yok. Ayrıca Plasil de takımdan ayrıldı. Bu eksikler Fransız ekibinin gücunu çok azalttı. Özellikle Plasil’in olmaması orta sahayı çökertti. Alman ekibinde ise önemli bir eksik yok. Frankfurt’un evinde, taraftarının desteği rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum.

E. Frankfurt kazanır – 1.87

* * *

524 Real Betis – Lyon:

Aslında Betis gibi orta seviyeli bir takıma pek güvenmem ancak bu sene işler değişti. Bu sezon oynadığı 4 karşılaşmadan 2 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alan Betis hiç haketmediği bir yerde şuanda. İlk hafa Madrid deplasmanında bir sürü gol kaçırınca Isco cezayı kesti. 2. hafta ise Celta Vigo’yu adeta ceza sahasına hapsettiler ve yine atamadılar. Tabi Celta Vigo’da kontra atak futbolunu iyi oynayan bir ekip olduğu için geldiği gibi golleri buldu. Espanyol deplasmanından golsüz dönen Betis, sonunda patlamasını Valencia’ya yaptı. Maçı ilk yarıdan 3-0’a getirdi ve 3-1 sonlandı karşılaşma. Göze güzel gelen, hücumu iyi yapan bir ekip Betis. Bu sene Avrupa Ligi’ne de önem veriyorlar. Çek ekibi Jablonec’i 2-1 ve 6-0’la geçerek gruplara kaldılar. Rakip Lyon ise artık dibe vurmuş durumda. Bir zamanlar Fransa Ligi’ni domine eden takımdan eser yok. Lige 2’de 2 ile girdiler ancak sonra evinde Reims’e, deplasmanda da Evian’a yenilmekten kurtulamadı. Son hafta ise yine evinde Rennes ile berabere kaldı. Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda İsviçre ekibi Grasshoppers’ı 1-0’lık skorlarla geçerek İspanyol ekibi Real Sociedad’ın rakibi olmuştu. Herkes Lyon’u favori gösterirken Sociedad hem deplasmanda hem de İspanya’da 2-0’lık skorlarla Lyon’u Avrupa Ligi’ne gönderdi. Ben açıkçası Lyon’un Avrupa Ligi’ni çok önemseyeceğini düşünmüyorum. Ligde PSG ve Monaco ile çekişmeyi ilk sıraya koyacaktır teknik direktör Remi Garde. Eksik listesi de oldukça kabarık Lyon’un. Gourcuff (8 maç), Bisevac (8 maç), Miguel Lopes(8 maç) ve Danic’ten (6 maç) yoksun olacak Fransız ekip. Ayrıca teknik direktör Remi, bazı oyuncularını dinledirebileceğini söyledi. Betis’in hocası Pepe Mel ise bu sezon Avrupa Ligi’ne çok önem vereceğini belirtti basın toplantısında. Bence ev sahibi bu maçı daha çok istiyor ve kazanacaktır.

Real Betis Kazanır – 1.87

***

BANKO KUPONUM
Eintracht Frankfurt kazanır @ 1.87
Real Betis kazanır @ 1.87

Toplam oran: 3.497 (tempo)


Sarı Semih
https://twitter.com/Levisemih

Exit mobile version