Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 596 Colon Santa Fe – Arsenal Sarandi

Arjantin liginde 10. hafta maçı.. Bu sezon Arjantin’de maçların birçoğu kısır geçiyor. Bu karşılaşmada da fazla gol beklemiyoruz. Son 4 maçını kaybeden ve gol atamayan Colon’un forveti Ramirez(9 maç 4 gol) cezalı. Namağlup olan Arsenal Sarandi’nin (4 G, 5 B) ise 9 maçının sadece 1 tanesinde gol barajı aşıldı. Kısır geçmesini beklediğimiz maçta İddaa severlere banko ve ideal kuponlarda önerimiz “ALT” ve “TGS 2-3” olacak. Sürpriz ve Sistem kuponlar “TGS 0-1” tahminini değerlendirebilir. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

UYDU KANALI: (22:00) TV Publica

* * *
500 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine bet724‘ten 500 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte forvet Ramirez(9 maç 4 gol) ve savunmadan Caire(4 maç) cezalı. Defans oyuncusu Raldes(2 maç) milli takımda.

Konuk ekipte ise önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
2.60  2.80  2.20 (ALT 1.35 – ÜST 2.15) TGS 2-3 1.70 / TGS 0-1 2.30

Muhtemel 11’ler

Colon Santa Fe: Germán Montoya; Luis Castillo, Oscar Carniello, Lucas Landa, Bruno Urribarri; Marcelo Meli, Sebastián Prediger, Jacobo Mansilla; Facundo Curuchet, Darío Gandin, Facundo Callejo.

Arsenal Sarandi: Cristian Campestrini; Martín Nervo, Mariano Echeverría, Matías Zaldivia, Damián Pérez; Jonathan Gómez, Iván Marcone, Juan Manuel Cobos, Ramiro Carrera; Cristian Milla, Julio Furch.

 

Exit mobile version