Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 461 Bahia – Vitoria Bahia

Brezilya Serie A’da 27. hafta maçı.. Ba-Vi derbisi olarak adlandırılan mücadelede ilk maç golsüz sona ermişti. Geçen sezon ise iki ekip 4 kez karşılaşmış ve gollü maçlar izlemiştik. Vitoria’nın geçen yıl deplasmanda 7-3 galip geldiğini ve Bahia’nın bu skorun intikamı ile sahada olacağını belirtelim. Bahia bu sezon ligde sadece Corinthians, Gremio ve Cruzeiro’ya mağlup oldu. Rakibine göre daha iyi durumda olan Vitoria ise geçen hafta Sao Paulo deplasmanında şanssız bir mağlubiyet alarak 7 maç sonra yenilgi yüzü görmüş oldu. İki ekibin de skor üretmesini bekliyoruz. İddaa severlere banko ve ideal kuponlarda önerimiz “GOL VAR” ve “ÜST” olacak. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

BİLGİ: Bahia rakibini en son 2003’te mağlup etti.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

SAAT: 03:00

* * *
500 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine bet724‘ten 500 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Titi cezalı. Avine sakat.

Konuk ekipte ise Ayrton ve Escudero cezalı. Andre Lima, Fabricio, Luis Alberto, Mansur, Maxi Biancucchi, Michel, Neto Coruja ve Nino Paraiba yok.

İddaa oranları
2.10  3.10  2.50 (ALT 1.65 – ÜST 1.70) GOL VAR 1.55

Muhtemel 11’ler

BAHIA: Marcelo Lomba; Madson, Lucas Fonseca, Rafael Donato (Demerson), Jussandro; Fahel, Feijão, Rafael Miranda; Souza, William Barbio, Fernandão.

VITÓRIA: Wilson; Luiz Gustavo, Victor Ramos, Kadu, Juan; Michel, Cáceres, Leílson, Renato Cajá; Marquinhos, Dinei.

Exit mobile version