Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa 141 Stuttgart – Nürnberg

Almanya Bundesliga’da 10. haftanın açılış maçı.. Sıkıntılı bir süreçten geçen Nürnberg’te sonunda yeni bir teknik direktör bulundu. Son olarak AZ Alkmaar’ı çalıştıran Alman teknik adam Gertjan Verbeek takımın başına getirildi. 9 maçta 6 beraberlik 3 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlı ekipte bugün 4 eksik bulunuyor. İlk 3 maçını kaybettikten sonra yenilgi yüzü görmeyen Stuttgart gollü maçlara imza atıyor. Geçen hafta Hamburg deplasmamında 3 kez öne geçlerine rağmen sahadan 3-3 beraberlikle ayrılmak durumunda kaldılar. Ev sahibi ekipte stoper Rüdiger kart cezalısı. Gollü geçmesini beklediğimiz maçta Stuttgart’ı bir adım önde görüyoruz. İddaa severlere kuponlarında önerimiz “GOL VAR“, “ÜST” ve “1” tahminleri olacak. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

KANAL: (21:30) TRT Haber , TRT HD

* * *
300 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Hiperbet‘ten 300 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte stoper Rüdiger(8 maç 1 gol) cezalı. Kaleci Ulreich iyileşti. Ayrıca yedek forvet Abdellaoue(2 maç) ve orta sahadan Leitner(5 maç) sakat.

Konuk ekipte ise orta sahadan Frantz(7 maç 1 gol), Feulner(5 maç) ve Balitsch(5 maç) ile forvet Ginczek(6 maç 1 gol) yok.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40) GOL VAR 1.45

MUHTEMEL 11’LER

Stuttgart: Ulreich – G.Sakai, Schwaab, Niedermeier, Boka – Kvist, Gentner – Harnik, Traoré – Maxim – Ibisevic

Nürnberg: R.Schäfer – Chandler, Nilsson, Pogatetz, Plattenhardt – Stark, Hasebe – Mak, Kiyotake, Drmic – Ginczek

Exit mobile version