Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 603 Estudiantes – Quilmes

Arjantin liginde 13. hafta maçında Estudiantes’in konuğu Quilmes.. ALT oynamayı seven İddaa severler için ideal bir karşılaşma. Arjantin ligi bu sene kısır skorlara sahne oluyor. Juan Sebastian Veron’un forma giydiği Estudiantes 12 maçın 7’sinden beraberlikle ayrılırken; oynadığı tüm maçlar ALT skorlarla bitti. Quilmes’in ise sadece 2 maçı ÜST sonuçlandı. Skor üretmekte zorluk yaşayan iki ekibin maçında fazla gol beklemiyoruz. İddaa severlere banko ve ideal kuponlarında önerimiz “ALT” ve “İlk yarı 0” tahminleri olacak. Sürpriz ve Sistem kuponlar 3.20 oranıyla “Beraberlik” deneyebilir. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

* * *
300 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Hiperbet‘ten 300 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte eksik yok. İyileşen Veron kadroda.

Konuk takımda ise orta sahadan Telechea(10 maç 1 gol) ve yedek sol kanat oyuncusu Garnier(7 maç) sakat.

İddaa oranları
1.60  3.20  3.75 (ALT 1.35 – ÜST 2.15) İlk Yarı 0 1.85

MUHTEMEL 11’LER

Estudiantes: Gerónimo Rulli; Leonardo Jara, Santiago Vergini, Leandro Desábato, Jonathan Silva; Carlos Auzqui, Juan Sebastián Verón, Gastón Gil Romero, Patricio Rodríguez; Franco Jara, Guido Carrillo.

Quilmes: Sebastián Peratta; Luciano Abecasis, Sebastián Martínez, Alan Alegre, Joel Carli; Pablo Garnier, Rodrigo Braña, Sebastián Romero, Jonathan Zacaría; Juan Manuel Lucero, Joaquín Boghossian.

 

Exit mobile version