Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 421 Halmstads – Brommapojkarna

İsveç ligine son hafta maçı.. Gerek Halmstads, gerekse de Brommapojkarna için çok kritik bir maç. Brommapojkarna 1 puan alırsa kesin kümede kalıyor. Yenilirse “play-out” maçı oynayacak. Halmstads kazanırsa kesin kümede kalıyor. Beraberlik durumda “play-out” maçı oynayacak. Yenildiği taktirde ise Östers’in alacağı puana göre durumu şekillenecek. İki takımın form durumuna baktığımızda Brommapojkarna’nın inişte, Halmstads’ın ise çıkışta olduğunu görüyoruz. Saha ve seyirci avantajını da hesaba katarsak ibrenin ev sahibine yakın olduğunu söylemeliyiz. İddaa severlere ideal kuponlarında önerimiz “1” ve “ÜST” tahminleri olacak. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

* * *
25 TL YATIR, 75 TL OLSUN!
Günün Bankosu ziyaretçilerine YOUWIN‘den %200 BONUS! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte forvet hattında görev yapan Baldvinsson(29 maç 5 gol) cezalı.

Konuk takımda ise orta sahanın kilit ismi Eriksson(25 maç 6 gol) cezalı. Yine orta sahadan Barkroth(22 maç 2 gol) şüpheli.

İddaa oranları
1.90  3.20  2.80 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

Halmstads: Lukic; Westerberg, Magyar, Liverstam, Silverholt; Selakovic, Landgren, Fagercrantz, Blomberg; Boman, Antonsson.

Brommapojkarna: Vazgec; Björkström, Larsson, P.Segerström, Dimitriadis; Karlström, Albornoz, Nqouali; Lindner, Magnusson, Åsbrink

 

Exit mobile version