Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Cuma’dan 2 Seçim

Mehmet Kocak

Merhaba arkadaşlar

Pek de sevmediğim bir lig olan UEFA Avrupa Ligi’nden seçmiş olduğum 3 maçlık kuponumuz tuttu. Umarım yararlanan arkadaşlar olmuştur. Cuma günleri genelde sürprizcilerin faydalanmak istediği gündür. Cuma ve Pazartesi günleri yapılan bahislerde temkinli olmakta her zaman fayda vardır. Bugün sizlere 2 maç seçtim ve kısa yorumlarıyla maçları paylaşmak istiyorum. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Hannover 96 – Braunschweig

Öncelikle bu maçta bilinmesi gereken en önemli durum, bu maçın bir derbi maçı olması. Yani bu maçın havası daha başka olacaktır. Hannover 96 resmi web sitesinden okuduğum kadarıyla Hannover 96 yönetimi taraftarların bu maça gelmesi için çağrıda bulundu ve tribünlerin tamamen dolu olması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl göze hoş gelen ve bol gollü maçlara imza atan bir Hannover vardı, ancak bu yıl iç sahada başarılı sonuçlar alsalar da deplasmanlarda pek bir varlık gösteremiyorlar. İç saha karneleri  4 G 1 B 1 M olan Hannover 96, bu yıl dış sahada henüz hiç puan alamadı. Öyle ki geçtiğimiz haftaya kadar deplasmanda gol dahi atamamışlardı. Geçen hafta ise W.Bremen’e 3-2 kaybettiler. Son 5 haftada galibiyet alamayan ev sahibi ekip (4 M 1 B) bu önemli maçta taraftarının gönlünü almak için elinden geleni yapacaktır. Ev sahibinin eksiklerine baktığımızda defanstan Sane ve Marcelo’nun cezası var ve uzun süredir sakat olan forvet Ya Konan oynayamayacak. Hannover özellikle Ya Konan’ın yokluğunu son maçlarda oldukça fazla hissediyor. Ancak diğer bir forvet olan Diouf’un cezası bitti ve bu maçta oynayabilecek.

Eintracht Braunschweig ise bu yıl yükseldiği Bundesliga’ya şu ana kadar yetersiz kaldı ve muhtemelen tekrar Bundesliga 2’nin yolunu tutacak. Geçen hafta Leverkusen’i konuk eden Braunschweig sürpriz yaparak son dakikalarda bulduğu golle maçı kazanmayı başardı. Ancak bu maçın 90 dakikasını izledim. Braunschweig ne kadar istekli oynasa da kapasitesi sınırlıydı. Leverkusen sahada boş boş gezinince ev sahibi attığı tek golle maçı kazandı. Bu derbide de nasıl bir performans sergileyecekler merak konusu. Ancak son 5 maçta kazanamayan Hannover 96 bu maçı seyircisi önünde bir şekilde kazanmayı başaracaktır. Tahmin olarak Hannover kazanırın oranı gayet tatmin edici. Taraf bahsi sevmeyenlere önerim ise 2.5 üst seçeneği olacak. Bol şanslar.

Hannover Kazanır @ 1.72

* * *

Monaco – Evian

90’lı yıllarda Fransa Ligue 1’de fırtına gibi esen ve Avrupa kupalarında sayısız başarılar alan takımdan birisi Monaco. (diğeri PSG). Ancak o yıllardan bu yana sürekli düşüşte olan Monaco Ligue 2’ye kadar düşmüştü. Kulübü zengin bir iş adamının satın alıp yıldızlarla dolu bir takım oluşturdular. Falcao, Moutinho, James Rodriguez, Toulalan gibi yıldızları kadrosuna katan Monaco Fransa Liue 1’de üst sıraları hedefliyor ve şu ana kadar ki performanslarıyla bunu ispatlamış durumdalar. Geçen hafta Lille deplasmanında 2-0 kaybeden ev sahibi ekip bu maçta bu yenilgiyi telafi etmek istiyor. Maç öncesi Monaco’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Deplasman takımı Evian ise mütevazı kadrosuna rağmen başarılı bir takım. Her maç mücadele ediyorlar ve orta sıralardan kopmuyorlar. Bu maçta Evian’ın en önemli gol silahı Kevin Berigaud (10 maçta 6 gol) forma giyemeyecek. Beraberliğe razı bir futbol sergileyecklerini düşünüyorum Ancak bunu ne kadar başarabilecekler hep birlikte göreceğiz. Tahmin olarak sağlamcılara Ms 1 oran yükseltmek isteyenlere ise H 1 tercihlerini öneriyorum.

Monaco Kazanır @ 1.33

Monaco Handikaplı Kazanır @ 1.90

* * *
300 TL BONUS!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Hiperbet‘ten 300 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İdeal Kuponum
Hannover Kazanır @ 1.72
Monaco Kazanır @ 1.33

Toplam: 2.28

Not: Oranlar Hiperbet.com sitesinden alınmıştır.

* * *

– Ayrıca Cuma’dan başlayarak Pazartesi’ye kadar sürecek olan geniş bir kupon paylaşmak istiyorum. Bütün maçları titizlikle seçmiş olsam da maçların fazlalığı sebebiyle düşük bütçe ayrılması tavsiyemdir.

Geniş Kuponum
Hannover 96 – Eintracht Braunschweig: 1 @ 1.72
Chelsea FC – West Bromwich Albion: 1 @ 1.30
AS Monaco – Evian TG FC: 1 @ 1.33
Paris St Germain – OGC Nice: 1 @ 1.25
AS Roma – US Sassuolo Calcio: 1 @ 1.22
Manchester United – Arsenal: 1X çş @ 1.34
Fenerbahçe – Galatasaray İstanbul: 1 @ 2.10
Kasımpaşa – Gaziantepspor: 1 @ 1.62
Juventus – SSC Napoli: Gol Var (İki Takımda Gol Atar) @ 1.75
Real Betis – Barcelona FC: 2 @ 1.26
Bayern Münih – FC Augsburg: H 1 @ 1.42

Toplam: 64.73 (Hiperbet)


Mehmet Koçak

 

Exit mobile version