İddaa 203 Wolfsburg – B.Dortmund

Dortmund08

Almanya Bundesliga’da gollü geçmesini beklediğimiz bir maç.. İddaa severler günün ÜST maçı olarak değerlendirebilir. Dieter Hecking yönetiminde bu sezon iyi bir görüntü çizen Wolfsburg ligdeki son 3 maçında Augsburg, Werder Bremen ve E.Frankfurt’u yenmesini bildi. Hafta içi Devler Ligi’nde Arsenal’a mağlup olan Dortmund ise bu sezon ilk kez iç sahada maç kaybetmiş oldu. Zirve yarışında hata yapmamak adına bugün Klopp’un öğrencileri yine 3 puan için çıkacak maça.. İki takım arasındaki geçmiş maçlar hep gollü geçti. Yine benzer bir senaryo görebiliriz. İddaa severlere banko ve ideal kuponlarında önerimiz “ÜST“, “GOL VAR” ve “TGS 4-6” tahminleri olacak. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

KANAL: (16:30) TRT Spor (TRT 3), TRT HD

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Ribas(11 maç 1 gol) ve Ja-Cheol(8 maç), savunmadan Trasch(7 maç) ile forvet Vieirinha(6 maç 1 gol) sakat.

Konuk ekipte uzun süredir sakat olan Piszczek ve İlkay Gündoğan yok. Blaszczykowski ve Hummels şüpheli.

İddaa oranları
3.75  3.50  1.55 (ALT 2.15 – ÜST 1.35) GOL VAR 1.40 / TGS 4-6 2.30

MUHTEMEL 11’LER

Wolfsburg: Benaglio – Ochs, Naldo, Knoche, Rodriguez – Medojevic, Luiz Gustavo – D. Caligiuri, Arnold, Perisic – Olic

B.Dortmund: Weidenfeller – Großkreutz, Subotic, Hummels, Schmelzer – S. Bender, Nuri Sahin – Aubameyang, H. Mkhitaryan, Reus – Lewandowski

 

Kategoriler: AlmanyaFutbolİddaa Tahminleri

Etiketler: