Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 324 Arjantin – Bosna Hersek

ABD’nin St. Louis şehrinde oynanacak hazırlık maçında Arjantin ile Bosna Hersek kapışacak.. Arjantin’de Messi sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor. Tangocular son hazırlık maçını yine ABD’de oynadı ve Ekvador ile golsüz berabere kaldı. Messi’nin yokluğundan Alejandro Sabella’nın 4-3-3’ten 4-4-2 taktiğini deneyeceği Arjantin medyasında yazılıyor. Safet Susic yönetiminde Brezilya biletini alan Bosna Hersek için bu maç farklı bir anlam taşıyor. Savaş yıllarında Bosna topraklarından göç etmek zorunda kalan birçok ailenin yaşadığı bir şehir St. Louis. Tribünlerde Bosna taraftarlarının da olacağını belirtelim. Keyifli geçecek maçta karşılıklı goller görebiliriz. Bahisseverler Rivalo.com‘un açtığı 1.65 oranıyla “İKİ TAKIM DA GOL ATAR” ve 1.60 oranıyla “ARJANTİN” tahminlerini değerlendirebilir.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

SAAT: 03:30

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Arjantin’de Messi sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MUHTEMEL 11’LER

Arjantin: Agustín Orion; Pablo Zabaleta, Nicolás Otamendi, Jose Basanta, Marcos Rojo; Augusto Fernández, Lucas Biglia, Maxi Rodríguez, Erik Lamella; Rodrigo Palacio, Sergio Agüero.

Bosna Hersek: Asmir Begovic; Avdija Vrsajevic, Ermin Bicakcic, Emir Spahic, Miralem Pjanic; Zvjezdan Misimovic, Sejad Salihovic, Adnan Azhirovic, Haris Medunjanin;  Edin Dzeko, Vedad Ibisevic.

 

Exit mobile version