İddaa Önerisi: 103 Villarreal – Elche

Villarreal04

İspanya Kral Kupası 4. Tur ilk maçı.. Kupada çift maçlı eleminasyon sistemi uygulanıyor. La Liga’da bu sezon ilk yılını geçiren Elche son olarak iç sahada A.Madrid’e 2-0 mağlup oldu. Vasat bir kadroları var ve esas hedefleri ligde kalmak. Bu nedenle teknik direktör Escriba 4 oyuncuyu kadroya dahil etmedi. İyi bir kadroya sahip olan Villarreal ise hafta sonu Malaga karşısında son dakikada yediği golle sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı. Hem ligde hem de kupada hedefi olan “Sarı Denizaltılar” taraftarı önünde kazanmasını bilecektir. İddaa severlere banko ve ideal kuponlarında önerimiz “1” ve “Handikaplı 1” tahminleri olacak. Unutmayın, İddaa tahminleri ve iddaa yorumları ile Günün Bankosu her zaman kazandırır!

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

KANAL: (17:00) Sport TV1 / HD, Al Jazeera Sport +3, Al Jazeera Sport +8, C+ Liga (esp) / HD, Arena Sport 3 (serbia), Sport 1 (Israel), Setanta Sports Euro Asia, Arena Sport 1 / HD (cro)

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda önemli eksik yok.

Elche’de 4 oyuncu kadroya dahil edilmedi; Lomban(D, 14 maç 1 gol), Javi Márquez(OS, 11 maç 1 gol), Niguez(OS, 11 maç 1 gol) ve Sapunaru(D, 3 maç).

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50 (ALT 1.70 – ÜST 1.65) Handikaplı 1 2.30

MUHTEMEL 11’LER

Villarreal: Juan Carlos; Pantic, Musacchio, Dorado, Jokic; Pina, Trigueros, Cani, Aquino; Pereira, Perbet.

Elche: Toño, Damián, Botia, Pelegrín, Cisma, Stevanovic, Rivera, Mantecón (Rubén Pérez), Fidel, Javi Flores (Generelo), Boakye.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: