Cardiff City peşinde!

yilmaz vural

İngiliz basını Cardiff City ile menajer Mackay’ın yol ayrımında olduğunu iddia etti. Koltuğa adaylar Yılmaz Vural ile Ole Gunnar Solskjaer oldu. BBC, Yılmaz Vural için “Türkiye’nin en popüler teknik adamı” yorumu yapıyor. Deneyimli teknik adam için ülkesinde 20 farklı takım çalıştıran ve medya tarafından da yaptığı hareketlerle sürekli gündem oluşturan teknik direktör diye bahsediliyor.

PREMIER Lig ekiplerinden Cardiff City’de menajer Malky Mackay’ın yerine Yılmaz Vural’ın geçeceği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Yılmaz Vural, kulübün Mackay’la sorun yaşadığını, taraftar tepkisinden çekinerek hocanın görevine son veremediklerini ancak başkan Mehmet Dalman ile yaptıkları görüşmenin olumlu geçtiğini açıklamıştı. İşte bu transfer görüşmesi Ada’dan gelen son haberle birlikte yeniden gündeme geldi.

SON ÜLTİMATOM GELDİ

İstifa etmesi için büyük baskı yapılan Malky Mackay’a son ültümatom kulübün sahibi Vincent Tan’dan geldi. Malezyalı işadamı hafta içinde Mackay’ın yaptığı “Ocak’ta 3 transfer yapmak istiyorum” sözüne çok kızmış ve kulüp CEO’su Simon Lim aracılığıyla: “Ocak’ta kulübün harcayacağı tek 1 Sterlin bile olmayacak” açıklamasını yaptırmıştı. Son olarak pazartesi günü Mackay’a bir e-posta göndererek şikayetlerini dile getiren Vincent Tan, “istifa et yoksa kovacağız” ifadelerini kullanarak son sözünü söyledi.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İngiliz ve Galler bölgesi basınında da geniş yer bulan haber sonrası Yılmaz Vural ismi yeniden gündeme geldi. Kulübün son gelişmelerden sonra Yılmaz Vural ile anlaşıp anlaşmayacakları ise şimdiden merak konusu haline gelirken, Manchester United efsanesi Ole Gunnar Solskjaer de görevi devralacak isimler arasındaki yerini aldı.

O MENAJER HÜRRİYET’E KONUŞTU

Cardiff City’de yaşanan bu gelişme sonrası Yılmaz Vural’ın, kulüp başkanı Mehmet Dalman’la görüşmesini sağlayan menajer Muzzi Özcan transferle ilgili Hürriyet’e konuştu. Özcan, “şu anda Yılmaz Vural ile ilgili bize gelen bir teklif yok. Ancak Ada basını gelişmelerden sonra hocanın ismini yeniden gündeme taşıdı. BBC, Daily Mail gibi önemli basın kuruluşları başta olmak üzere Galler bölgesi de şu an Yılmaz Vural’ı konuşuyor. Yeniden bir görüşme teklifi gelirse oturup değerlendireceğiz. Ancak şu durumda daha fazla bir bilgi vermem doğru olmaz” diye konuştu.

 

Kategoriler: Haberlerİngiltere

Etiketler: