Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 509 Valencia – Atletico Madrid

İspanya Kral Kupası 5. Tur ilk maçı.. Önemle hatırlatalım; İspanya Kral Kupası’nda çift maç eleminasyon sistemi uygulanıyor. La Liga’da Barcelona ile aynı puanda liderlik yarışı veren Atletico Madrid’de keyifler yerinde. Simeone’nin öğrencileri ligde oynadığı son 5 maçı kazandı ve sadece 2 gol gördü kalesinde. Yeni teknik direktörü Pizzi ile hafta sonu çıktığı ilk maçında derbide Levante’yi 2-0 yenen Valencia ise taraftarını sevindirdi. İki ekip de moralli. İlk karşılaşma olduğu için A.Madrid daha kontrollü bir maç sahaya yansıtacaktır. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.35 oranıyla “Atletico Madrid yenilmez” ve 2.00 oranıyla “TGS 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

KANAL: (23:00) Sky Sports 3 (uk), Sport TV1 / HD, TV4 Sport (sweden), C+ Liga (esp) / HD, Arena Sport 3 (serbia), Digi Sport 2 (romania), Sport 2 (Israel), OTE Sport 1, beIN Sport 2 / HD, Canal 8 Sport (den), NTV Plus Futbol / HD, C More Fotball (nor) / HD, Arena Sport 1 / HD (cro), Sport 1 Select HD (ned), F+ (bulgaria)

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda forvet Jonas (15 maç 8 gol) ve orta sahadan Ever Banega (16 maç 1g ol) yok.

Konuk takımda ise sakatlığı süren Mario Suarez (7 maç) dışında eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
2.50  3.10  2.10 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

Valencia(4-2-3-1): Alves – Pereira, Costa, Mathieu, Bernat – Romeu, Parejo – Feghouli, Jonas, Piatti – Postiga.

A.Madrid (4-4-2): Courtois – Juanfran, Miranda, Alderweireld, Filipe Luis – Adrian, Gabi, Tiago, Rodriguez – Costa, Garcia.

 

Exit mobile version