747 Galatasaray – Lokomotiv Kuban

GS-Basket

Euroleague Top 16 turu F Grubu’nda Galatasaray Liv Hospital, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Rusya’nın Lokomotiv Kuban takımını ağırlayacak. Saat 21.45’te başlayacak karşılaşma NTV Spor Smart’tan naklen yayınlanacak.

SEVİNDİRİCİ HABER
Gruptaki ilk iki maçından mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılılarda iyileşen Pops Mensah-Bonsu ve Furkan Aldemir forma giyebilecek.

Lokomotiv Kuban’nın da temsilcimiz gibi Top 16’da galibiyeti bulunmuyor. Euroleague’de son 5 maçından mağlubiyetle ayrılan Rus temsilcisinin en etkili ismi Derrick Brown. 12.9 sayı ortalamasıyla oynayan Brown’un yanı sıra Richard Hendrix de 10.9 sayıyla takım arkadaşına destek oluyor.

GEÇEN SENENİN SKORU: 1-1
Lokomotiv Kuban geçtiğimiz sezon temsilcimizle Eurocup’ta karşı karşıya gelmişti. Rusya’daki maçtan 91-66 mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, İstanbul’da rakibini 76-52 mağlup etmişti. Grupta Galatasaray’ın üstünde yer alan Rus temsilcisi, sezon sonunda Eurocup kupasını müzesine götürme başarısı elde etmişti.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KANAL: 21:45 NTV Spor Smart (CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLA)

TAHMİN: İki takım için de ilk galibiyetleri alabilmek adına çok kritik mücadele olacak. Galatasaray’da Bonsu ve Furkan Aldemir’in iyileşmiş olması sevindirici gelişme. Sarı-kırmızılı temsilcimiz müthiş taraftar desteği ile maça hızlı başlayacaktır. İlk Yarı 1 ve ÜST seçenekleri ideal tercih olarak öne çıkıyor.

İddaa Handikap Rakamları
(İLK YARI) Galatasaray (-1.5) – Lokomotiv Kuban (+1.5)
Toplam sayı baremi: (152.5)

 

Kategoriler: BasketbolFeaturedİddaa TahminleriRusyaTürkiye

Etiketler: