Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 743 Armani Milano – Fenerbahçe

Euroleague’de Fenerbahçe Ülker, deplasmanda Armani Milano ile karşı karşıya gelecek. Saat 21:30’daki mücadele NTV Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Euroleague’deki 3 maçlık mağlubiyet serisini İstanbul’da Panathinaikos’u mağlup ederek son veren Fenerbahçe Ülker, Top 16’daki ilk deplasman galibiyetini almak istiyor.

Geçtiğimiz hafta Euroleague’deki bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes’in Planicic’in mucizevi üçlüğüyle mağlup ettiği Armani Milano, lider Barcelona ve ikinci sıradaki Panathinaikos’un ardından üçüncü sırada yer alıyor. İtalyan temsilcisi bu turda evindeki iki maçtan da galibiyetle ayrılırken, bu sezon Mediolanum Forum’daki 7 maçın 6’sını kazandı.

KANAL: (21:30) NTV Spor Smart, www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

TAHMİN: Öncelikle maçın kolay geçmeyeceğini baştan söylemek gerekir. Zira Armani Milano çok formda ve dolu tribün desteğini arkasına alarak oynayacak. Fenerbahçe Ülker’in ise mutlak kaznaması gerekiyor. Tempolu geçmesini beklediğimiz maçta ÜST’e yönelmek daha mantıklı olacaktır. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.60 oranıyla “150.5 Üstü” ve 1.85 oranıyla “Nemanja Bjelica 10.5 Üstü” seçenekleri olacak.

İddaa Handikap Rakamları
Armani Milano (+2.5)- Fenerbahçe (-2.5)
Toplam sayı baremi: (152.5)

 

Exit mobile version