Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

Roma’nın cezası katlanıyor!

Roma-taraftar

Serie A ekiplerinden Roma’nın cezası katlanarak artıyor. Sampdoria maçındaki ırkçı tezahüratlar nedeniyle iki tribünü kapatılan sarı-kırmızılı ekibin; bir tribününe daha ceza geldi.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Başkent ekibinin taraftarları iki hafta önce İtalya Kupası’nda Napoli ile oynanan karşılaşma sırasında rakip kulübe yönelik ırkçı tezahüratlarda bulunmuş ve federasyon bu nedenle Roma’ya bir ceza vermişti.

Buna göre sarı-kırmızılı ekip; iki maçını kale arkalarındaki seyircilerden yoksun oynayacaktı. Verilen bu ceza ilk olarak Sampdoria karşılaşmasında uygulandı. Kale arkalarındaki taraftarlarından yoksun bir şekilde Olimpiyat Stadı’nda Sampdoria ile karşılaşan Roma; mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Ancak Roma taraftarları bu maçta da uslu durmadı. Napoli aleyhine tezahüratlar sürünce başkent ekibinin bir tribününe daha kapatma cezası geldi. Serie A’da maç eksiğiyle lider Juventus’un 9 puan gerisinde bulunan Roma, Inter ile oynayacağı kritik karşılaşmada sadece tek tribünde yer alan taraftarlarından destek alabilecek.

 

Exit mobile version