İddaa Önerisi: 510 Real Sociedad – Vallecano

Real Sociedad03

İspanya La Liga’da haftanın son maçında Avrupa bileti kovalayan Real Sociedad, küme düşme mücadelesi veren Rayo Vallecano’yu konuk ediyor.. Geçen hafta Valencia’yı içerde 1-0 mağlup eden Vallecano biraz olsun morallendi. Ancak Paco Jemez’in öğrencileri son 3 dış saha maçında gol üretemedi. Taraftarı önünde bu sezon sadece Atletico Madrid’e mağlup olan ve son olarak Barcelona’yı 3-1 yenen Real Sociedad ise Villarreal’in puan kaybı yaşadığı haftayı karlı kapatma adına mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak. Arrasate’nin öğrencileri bu maçı kazanırsa 5. sıraya yükselecek. Bunu başarabilecek güçteler.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Real Sociedad” ve 2.35 oranıyla “Vallecano Gol Atamaz” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

KANAL: (23:00) NTV Spor Smart, www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda kaleci Bravo (26 maç) şüpheli. Savunmadan Ansotegi (18/2) sakat.

Konuk takımda ise orta sahada Trashorras (26 maç) cezalı. Tito (D, 23 maç), Galeano (D, 6 maç) ve Fernandez (F, 4 maç) sakat.

İddaa oranları
1.35  3.60  5.50  (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MUHTEMEL 11’LER

Real Sociedad: Zubikarai, Zaldúa, Mikel González, Iñigo Martínez, José Ángel, Bergara, Elustondo, Zurutuza, Canales, Carlos Vela.

Rayo Vallecano: Rubén, Arbilla, Borja López, Zé Castro, Rat, Gálvez, Saúl, Jonathan Viera, Bueno, Iago Falqué, Larrivey.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: