Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 420 Barcelona – Atletico Madrid

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında iki İspanyol ekibi kozlarını Nou Camp’ta paylaşacak.. La Liga’da nefesleri kesen bir şampiyonlar yarışının içinde olan Barcelona ve A.Madrid’in bu keyifli maçı 21:45’te NTV’den yayınlanacak. Arjantinli teknik adamların çalıştırdığı iki kulübünün zorlu mücadelesi öncesinde Barcelona’da kaleci Valdes sezonu kapattı. Atletico Madrid’de ise sezonun formda ismi Raul Garcia cezası nedeniyle oynayamayacak. Hafif sakatlığı bulunan takımın en golcü oyuncusu Diego Costa’nın oynama ihtimali yüksek. Diego Simeone hem ilk maç olması, hem de deplasmanda oynayacak olmaları nedeniyle savunma güvenliğinden ödün vermeyecektir. Bu anlamda Barcelona kiliti açmakta zorlanabilir. Zaten iki takım arasında oynanan son 3 maç ALT ve beraberlikle sonuçlandı. Gol seçiminde daha cazip olan ALT seçeneği değerlendirebilir.. Bahisseverlere önerimiz Betebet.com‘un açtığı 1.54 oranıyla “Barcelona Kazanır” ve 2.13 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

KANAL: (21:45) NTV, www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU 400 TL
Günün Bankosu ziyaretçilerine Betebet.com‘dan 400 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda kaleci Víctor Valdés (32 maç) sakat. Puyol ve Pedro şüpheli.

Konuk takımda ise orta sahanın önemli ismi Raúl García (35/11) cezalı. Hafif sakatlığı bulunan takımın en golcü oyuncusu Diego Costa’nın (35/32) oynama ihtimali yüksek.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MUHTEMEL 11’LER

Barcelona: Pinto; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Alexis, Messi, Neymar.

A.Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Arda Turan, Gabi, Mario Suárez, Koke; Diego Costa (Sosa), Villa.

 

Exit mobile version