Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 731 Fenerbahçe Ülker – Anadolu Efes

Gruptan çıkma şansı bulunmayan Fenerbahçe Ülker ile Anadolu Efes, Euroleague Top 16 turu son hafta maçında bu akşam karşı karşıya gelecek. 20:00’de başlayacak mücadele NTV Spor Smart’tan canlı yayınlanacak.

Ev sahibi Fenerbahçe Ülker, 13 maçta 5 galibiyet ve 8 mağlubiyet elde etti. 6. sırada bulunan sarı lacivertliler son üç maçından mağlubiyetle ayrıldı. Konuk takım Anadolu Efes ise 2 galibiyet ve 11 yenilgiyle grubun son sırasında bulunuyor. Euroleague Top 16 turundaki son galibiyetini 5. haftada elde eden Efes’in yüzü 8 maçtır gülmüyor.

ARALARINDAKİ MAÇLAR

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes bu sezon üç kez karşı karşıya geldi. Beko Basketbol Ligi’nde 2, Euroleague’de de 1 kez karşılaşan iki ekibin mücadelesinde 3 maçı da kazanan Fenerbahçe Ülker oldu.

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Fenerbahçe Ülker’de sakatlıkları devam eden Gasper Vidmar ve Kenan Sipahi yok. Hafif sakatlığı bulunan pivot Blagota Sekulic şüpheli.

Anadolu Efes’te ise sakatlığı bulunan Doğuş Balbay dışında kadro dışı bırakılan Scotty Hopson ve Semih Erden yok.

İddaa Handikap Rakamları
Fenerbahçe Ülker (-8.5) – Anadolu Efes (+8.5)
Toplam sayı baremi: (152.5)

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU 400 TL
Günün Bankosu ziyaretçilerine Betebet.com‘dan 400 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KANAL: (20:00) NTV Spor Smart, www.megamacizle.com

TAHMİN: TOP 16’da gruptan çıkma şansı kalmayan iki temsilcimiz prestij maçına çıkacak. 13 maçta 11 mağlubiyet alan Anadolu Efes hem skor üretmekte zorluk yaşıyor, hem de ribaundlarda zayıf kalıyor. Beklentilerin altında kalan Fenerbahçe Ülker ise taraftarının gönlünü almak için sahada olacak. Sarı-Lacivertli ekip bu sezon Anadolu Efes’e karşı oynadığı 3 maçta rakibini 65 sayının altında tutarak kazandı. Bugün de maçın net favorisiler.. Bahisseverlere önerimiz Betebet.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “Fenerbahçe Ülker -5.5” ve 1.75 oranıyla “Fenerbahçe Ülker -7.5” seçenekleri olacak.

 

Exit mobile version