Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 555 Athletic Bilbao – Malaga

İspanya La Liga’da dördücülük koltuğunu sağlama alıp Devler Ligi biletini cebine koymak isteyen Athletic Bilbao bu sezon iç sahada sadece 2 kez mağlup oldu. Sakatlığı süren Ibai Gomez ve Gurpegui dışında orta sahadan Mikel Rico da bugün forma giyemeyecek. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle küçülme kararı alan Amrabat’ın forma giyediği Malaga iki yıldır çok önemli oyuncularını kaybedince vasat bir takıma büründü. Sezona kötü başladılar ancak son haftalarda iyi form tutarak küme düşme hattından uzaklaştılar. Schuster 1 puan için değil kazanmak için oynayacağız açıklaması yaptı. Bu da gollü bir maçın sinyalini veriyor bize.. Keyifli geçmesini beklediğimiz karşılaşmada Bilbao’yu 3 puana yakın görüyoruz. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.47 oranıyla “Athletic Bilbao Kazanır” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

KANAL: (23:00) NTV Spor Smart, www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda Ibai Gomez (F, 18/8), Gurpegui (D, 27/2) ve Mikel Rico (OS, 29/5) sakat.

Konuk takımda ise Ferreira (D, 13/0) ve Duda (20/2) cezalı. Tissone (OS, 26/1) ve Sanchez (D, 27/0) sakat. Weligton (D, 12/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

MUHTEMEL 11’LER

Athletic Bilbao: Iraizoz; De Marcos, Etxeita, San José, Balenziaga; Iturraspe, Morán; Susaeta, Ander Herrera, Muniain; Aduriz.

Málaga: Willy Caballero; Jesús Gámez, Angeleri, Sergio Sánchez, Antunes; Camacho, Darder; Samuel, Pablo Pérez, Amrabat; Santa Cruz.

 

Exit mobile version