Sadettin Boyraz’da 2 kırık!

sadettin boyraz

24 Nisan Perşembe İzmir 6. koşuda son viraj dönülürken 1 nolu EXTRA LORD, 6 nolu ÖĞÜTHAN, 7 nolu RAPTOR FORCE, 8 nolu TOPALOĞLU ve 10 PRENSES SERA isimli safknalar devrildiler. Hipodrom sağlık ekiplerince devrilen jokeylerin ilk müdahaleleri yapıldı.

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

1 nolu EXTRA GOLD’un jokeyi Sadettin Boyraz ve 8 nolu TOPALOĞLU’nun aprantisi Aytek Dülger kontrol amaçlı İzmir Egepol Hastanesine sevk edildiler. 10 nolu PRENSES SERA’nin binicisi Fatih Vurucu’da ağrılarının olduğunu söyleyince kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tetkiklerde jokey Sadettin Boyraz kaburgalarındaki ve Fatih Vurucu vücudundaki ağrılar nedeniyle sabaha kadar müşahede altında tutuldular. Sabah saatlerinde yapılan kontrollerinde jokey Sadettin Boyraz kaburga ve bel bölgesinde ağrıları nedeniyle Tepecik Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Burada çekilen röntgen ve yapılan muayenelerinde Sadettin Boyraz’ın 2 kaburgasında kırık ve darbeyi bağlı bel bölgesinde ezilme olduğu tespit edildi. Usta jokeyi İzmir Tepecik Göğüs Hastalıkları Hastanesinde 3 gün boyunca tedavi görecek.

Jokey Fatih Vurucu sağlık durumunda endişe edilecek bir durum olmadığından sabah saatlerinde taburcu edildi. Apranti Aytek Dülger ise yapılan kontrollerinde sağlık durumunda endişe edilecek bir durum olmadığı için Perşembe akşamı taburcu edimişti.

Devrilen 7 nolu RAPTOR FORCE isimli safkanın kaza sonrası veteriner hekimlerince yapılan muayenesinde ayağının kırıldığı ve bu nedenle uyutulduğunu belirtildi.

Tüm jokeylerimize ayrıca ayağı kırılan ve uyutulan RAPTOR FORCE isimli safkanın ilgililerine geçmiş olsun diyoruz.

 

Kategoriler: At Yarışı

Etiketler: