İddaa Önerisi: 100 Real Madrid – Atletico Madrid

Real-A.Madrid5

Şampiyonlar Ligi finalinde iki İspanyol ekibi kozlarını Portekiz’de paylaşacak.. İki Madrid ekibinin mücadelesi Lizbon’un Luz Stadı’nda saat 21:45’te başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak. Büyük finalde günlerdir kritik oyuncuların sakatlığı gündem oldu. Real Madrid’de son idmana katılan Ronaldo’nun oynama ihtimali yüksek. Benzema ve Pepe’nin durumu ise maç saati netlik kazanacak. Atletico Madrid’de ise takımla birlikte çalışan Arda Turan’ın oynama ihtimali yüksek. “Mucize doktor” lakaplı Marijana Kovacevic’e tedavi olan Diego Costa’nın ise oynama ihtimali biraz zayıf görünüyor.. Bir tarafta Diego Simeone yönetiminde şampiyon olarak müthiş iş yapan A.Madrid, diğer tarafta şampiyonluğu kaçırdıktan sonra tüm dikkatini 10. kez Avrupa’nın 1 numaralı kupasını kazanmaya veren Real Madrid.. 59 yıllık Avrupa kupaları tarihinde, ilk kez aynı kentin 2 takımını karşı karşıya getirecek finalde Real Madrid kupaya bir adım daha yakın duruyor. Ezeli rekabette A.Madrid’in son 15 yılda rakibine karşı sadece 1 galibiyeti olduğunu hatırlatalım.

TAHMİN: Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.50 oranıyla “Kupayı Real Madrid Alır” ve 2.00 oranıyla “Real Madrid Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

KANAL: (21:45) Star TV, www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Real Madrid’de Xabi Alonso (OS, 26/0) cezalı. Jesé (F, 18/5) sakat. Benzema (F, 35/17) ve Pepe (D, 30/4) şüpheli.

Atletico Madrid’de ise Arda Turan (OS, 30/3) ve Diego Costa (F, 35/27) şüpheli.

İddaa oranları
1.70  3.20  3.30 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

RESMİ 11’LER

Real Madrid (4-3-3): Casillas – Carvajal, Varane, Ramos, Coentrao – Modric, Khedira, di Maria – Bale, Benzema, Ronaldo.

Atletico Madrid (4-4-2): Courtois – Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis – Koke, Tiago, Gabi, Raul Garcia – Villa, Costa.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİspanyaŞampiyonlar Ligi

Etiketler: