İddaa Önerisi: 288 Malmö – AIK Stockholm

Malmo05

İsveç liginde 11. hafta mücadelesi.. 25 puanla lider olan Malmö, en yakın rakipleri Elfsborg ve Kalmar’ın galip geldiği bu haftada aradaki puan farkının kapanmaması adına mutlak kazanmak için sahada olacak. Mavi-beyazlı ekipte milli takımda olan Albornoz ve Torino’ya transfer olan Jansson yok.. 18 puanı bulunan AIK Stockholm ise 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. İçerde oynadıkları son 3 maçı kazandılar ancak savunmada sıkıntılar söz konusu. Ayrıca 4 golü bulunan Borges’in milli takımda olması dezavantaj. Oynadıkları tüm maçlarda gol yiyen Andreas Alm’ın öğrencileri dış sahadaki son iki maçlarında 2-2’lik skorla sahadan ayrıldı. Yıllardır bu sahada galip gelemeyen AIK, her maçta gol yiyen savunması ile zorlu Malmö deplasmanında zorlanacaktır.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “Malmö Kazanır” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

KANAL: (20:05) www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda milli takımda olan solbek Miiko Albornoz (D, 9/0) ile Torino’ya transfer olan stoper Pontus Jansson (D, 8/1) yok.

Konuk takımda ise Borges (F, 10/4) ve Eliasson (OS, 7/0) milli takımda. Stoper Dimitriadis (D, 6/0) ile sezon başından beri sakat olan Bangura, Owusu ve Maripuu yok.

İddaa oranları
1.65  3.20  3.60 (ALT 1.75 – ÜST 1.65)

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: