Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 105 Uruguay – Kostarika

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları ve özel kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. D Grubu’nun açılış maçında Uruguay ile Kostarika Fortaleza kentindeki Castelao Stadı’nda saat 22:00’de kozlarını paylaşacak. İtalya ve İngiltere’nin de yer aldığı grupta Kostarika en zayıf halka konumunda. Uruguay averaj hesaplarını da düşünerek ilk dakikadan itibaren vasat rakibi karşısında baskıyı kurup sahadan farklı galip gelmek adına elinden gelen herşeyi sahaya yansıtacaktır. Muslera ve Diego Lugano’nun da forma giydiği Uruguay’da sakatlığını yeni atlatan Luis Suarez’in ilk 11’de oynama ihtimali zayıf. İleri uçta Diego Forlan ve Edinson Cavani görev yapacak. Zayıf kadrosu ile Kostarika’nın direnmesi çok zor.. Hazırlık maçlarında Kuzey İrlanda ve Slovenya’yı gol yemeden mağlup eden Uruguay maçın net favorisi.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “Uruguay Kazanır” ve 2.40 oranıyla “Uruguay Handikap -1” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 2.20 oranıyla “Cavani Gol Atar” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

KANAL: (22:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Uruguay’da sakatlığını yeni atlatan Luis Suarez’in ilk 11’de oynama ihtimali zayıf.

Kostarika’da ise öenmli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

Uruguay: Muslera, Pereira, Diego Lugano, Godín, Cáceres; Stuani, Ríos, Gargano, Rodríguez; Diego Forlán, Edinson Cavani.

Kostarika: Navas; Umaña, González, Duarte, Díaz; Gamboa, Cubero, Borges, Bolaños, Marco Ureña, Bryan Ruiz; Joel Campbell.

 

Exit mobile version