İddaa Önerisi: 110 Arjantin – Bosna Hersek

Arjantin - Bosna

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları ve özel kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. G Grubu’nun açılış maçında Arjantin ile Bosna Hersek, Rio de Janeiro’daki ünlü Maracana Stadı’nda saat 01:00’de kozlarını paylaşacak.. Diego Armando Maradona, 1986 yılında, Meksika’da, 25 yaşında, 10 numaralı forması ve kaptanlık pazubandını taşıdığı Arjantin’le Dünya Kupası’nda zafere ulaştı. Lionel Messi, 2014 yılında, Brezilya’da, 26 yaşında, 10 numaralı forması ve kaptanlık pazubandını taşıdığı Arjantin’le Dünya Kupası’nda.. Messi, Arjantin ve Dünya tarihinin en iyisi olmak istiyorsa, ellerinde bu kupa da yükselmeli. Orta saha ve savunması kağıt üzerinde çok parlak görünmese de ‘Tangocular’ın kadrosunda Lionel Messi, Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Angel di Maria ve Lavezzi gibi müthiş gol silahları bulunuyor.. Tarihinde ilk kez Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan Bosna Hersek’te ise takım kupaya yabancı ama oyuncular fazlasıyla tecrübeli. Uzun süredir beraber oynayan Bosnalı oyuncular, ortalama 60’ın üzerinde milli formayı giydi. Avrupa elemelerinde etkileyici bir performans gösteren Bosna’nın en önemli hücum silahları Edin Dzeko ve Miralem Pjanic.. İki takım son olarak Kasım 2013’te hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş ve Arjantin yıldız oyuncusu Aguero’nun golleriyle maçı 2-0 kazanmıştı.. Keyifli geçmesini beklediğimiz maçta yine Arjantin’i galibiyete yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Arjantin Kazanır” ve 1.75 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 2.20 oranıyla “Agüero Gol Atar” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

KANAL: (01:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

İki takımda da önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

Arjantin (4-3-3): Romero – Zabaleta, Campagnaro, Garay, Rojo – Fernandez, Maxi Rodriguez, Mascherano – Di Maria, Aguero, Messi.

Bosna Hersek (4-2-3-1): Begovic – Mujdza, Spahic, Bicakcic, Salihovic – Pjanic, Besic – Hajrovic, Misimovic, Lulic – Dzeko.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: