Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 121 Kolombiya – Fildişi Sahili

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları ve özel kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. C Grubu mücadelesinde Kolombiya ve Fildişi Sahili, Başkent Brasilia’da saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.. Kolombiya, grupta oynadığı ilk maçta Yunanistan karşısında Falcao’dan yoksun olmasına karşın ne kadar potansiyelli bir hücum takımı olduğunu gösterdi ve sahadan net skorla 3-0 galip ayrıldı. Kolombiya’nın 1994’te yakaladığı altın kuşak, Arjantin’i deplasmanda 5-0 yenecek kadar güçlüydü. Ancak o devir, birçoklarının gizli favorisi olarak 1994 Dünya Kupası’na katılan takımın ilk turda elenmesi ve savunma oyuncusu Escobar’ın öldürülmesiyle kapandı. 1998 Dünya Kupası’na da ilk turda veda eden Kolombiya, sonraki 3 turnuvaya katılamadı. Bu anlamda ülke futbolu için kritik bir sınav olacak.. Japonya karşısında 1-0 geriden gelip karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bilen Fildişi ise oyuna sonradan giren Drogba’nın katkıları ile maçı çevirdi. Afrika Uluslar Kupası’na hep favori girmesine rağmen bir türlü kazanamayan Drogba ve arkadaşları, Dünya Kupası’nda da henüz 2. turu göremedi. Onların da hedefi Brezilya’da tarih yazmak.. Keyifli ve tempolu bir maç bizi bekliyor.. İki takımın da skor üretecek kaliteli isimleri var. Gollü geçmesini beklediğimiz maçta Kolombiya 3 puana bir adım daha yakın görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.50 oranıyla “Kolombiya Beraberlikte İade” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 1.80 oranıyla “Korner Sayısı 9.5 ÜST” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

KANAL: (19:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL HOŞGELDİN BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Kolombiya’da turnuvayı kapatan Carlos Bacca (F, 11/3) ile sakatlığından dolayı kadroda yer almayan Falcao (F, 51/20) yok. Cezası biten Fredy Guarin kadroda.

Fildişi’nde ise Ya Konan (F, 27/8) sakat.

İddaa oranları
1.90  3.10  2.80 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

Kolombiya (4-5-1): Ospina; Zuniga, Zapata, Yepes, Armero; Sanchez, Aguilar, Rodriguez, Cuadrado, Ibarbo; Gutierrez.

Fildişi Sahili (4-4-2): Barry; Aurier, Zokora, Bamba, Boka; Tioté, Serey Die, Yaya Toure, Kalou; Gervinho, Bony (Drogba).

 

Exit mobile version