Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 126 Honduras – Ekvador

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları ve özel kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. E Grubu mücadelesinde Honduras ile Ekvador, Curitiba kentindeki Baixada Stadı’nda saat 01:00’de karşı karşıya gelecek.. Grupta oynadığı ilk maçta İsviçre’ye karşı beklentilerin üzerine çıkan Ekvador, iyi bir mücadele örneği ortaya koymasına rağmen son dakikada yediği golle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Uzatma dakikalarında galibiyet için iyi bir fırsat yakalayan Rueda’nın öğrencileri, kaptırdıkları topla kalelerinde şok bir gol görerek yıkıldılar. Attığı gol ve oynadığı futbolla Avrupa takımlarına göz kırpan Enner Valencia’nın dışında tecrübeleri ile Felipe Caicedo ve Antonio Valencia bugün taraftarın en güvendiği isimler olacak.. İlk maçında Fransa’ya direnemeyerek sahadan 3-0 mağlup ayrılan Honduras ise 3. kez katıldığı Dünya Kupası’nda hala galibiyet yüzü görebilmiş değil. Hücum zenginliği anlamında yetersiz kalan Honduras daha çok savunma futbolu ile ayakta kalmaya çalışıyor.. Maçın en ilginç yanı ise; Honduras teknik direktörü Luis Fernando Suarez, 2006 Dünya Kupası’nda başında olduğu Ekvador’u 2. tura çıkarmayı başarmıştı. Ekvador Teknik Direktörü Reinaldo Rueda ise 2010 Dünya Kupası’nda Honduras’ın başındaydı.. Honduras ile Ekvador bugüne dek 13 hazırlık maçına çıkmalarına karşın, tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşılaşacak.. Sıfır puanda olan iki takımın mücadelesinde ilk maçta iyi sinyaller veren Ekvador’u galibiyete daha yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.65 oranıyla “Ekvador Kazanır” ve 2.80 oranıyla “Ekvador Handikap -1” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “İlk Sarı Kartı Honduras Görür” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-2

KANAL: (01:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL DÜNYA KUPASI BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Honduras’ta Wilson Palacios (OS, 96/6) cezalı. Victor Bernardez (D, 79/4) şüpheli.

Ekvador’da ise Christhian Noboa (OS, 42/2) şüpheli.

İddaa oranları
4.60  3.75  1.40 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

HONDURAS (4-4-2): Valladares; Beckeles, Bernárdez, Figueroa, Izaguirre; Najar, Garrido, Boniek Garcia, Espinoza; Costly, Bengston.

EKVADOR (4-4-2): Domínguez; Paredes, Guagua, Erazo, Noboa; Gruezo, Antonio Valencia, Montero, Ayoví; Enner Valencia, Caicedo.

 

Exit mobile version