Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 144 Honduras – İsviçre

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları, banko maçlar ve banko kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. E Grubu mücadelesinde Honduras ile İsviçre, Manaus kentindeki Amazonia Stadı’nda karşı karşıya gelecek.. Grupta İsviçre’nin 3, Honduras’ın ise 0 puanı var. Grup öyle karışık ki, Honduras’ın bile matematiksel olarak çıkma şansı bulunuyor! İsviçre -2 averajda olduğu için buradan alacağı bir galibiyet bile yeterli olmayabilir, çünkü aynı puanda bulunan ve averajı daha iyi olan Ekvador’un Fransa ile oynadığı maçın sonucu gruptaki sıralamayı belirleyecek. Fransa karşısında 5-2 gibi ağır bir yenilgi alan İsviçre kendini sağlama almak adına bu maçı kazanıp, Fransa’nın yenilmemesini bekleyecek. Grubun hatta turnuvanın en zayıf halkası diyebileceğimiz Honduras’a ise herkes gibi bizde şans vermiyoruz. Fransa’nın Ekvador’u yenmesi halinde, İsviçre’ye gruptan çıkmak için beraberlik de yeterli olacak. Hitzfeld’in öğrencileri maçı ilk dakikadan itibaren ciddiyetle oynayıp zayıf rakibi karşısında galip gelmesini bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “İsviçre Kazanır” ve 2.15 oranıyla “İsviçre Handikap -1” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 2.70 oranıyla “Seferovic Gol Atar” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-2

KANAL: (23:00) TRT Spor, www.megamacizle.com

* * *
250 TL DÜNYA KUPASI BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Honduras’ta önemli eksik bulunmuyor.

İsviçre’de ise stoper Von Bergen’in oynama ihtimali zayıf.

İddaa oranları
7.00  4.00  1.25 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MUHTEMEL 11’LER

Honduras (4-5-1): Valladares; Beckeles, Fernández, Figueroa, Izaguirre; Claros, Espinoza, Chávez, Garrido, Costly; Bengtson

İsviçre (4-4-2): Benaglio; Djourou, Rodríguez, Senderos, Lichsteiner; Shaqiri, Gökhan İnler, Xhaka, Behrami; Mehmedi, Seferovic.

 

Exit mobile version