Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 147 Cezayir – Rusya

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları, banko maçlar ve banko kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. G Grubu mücadelesinde Cezayir ile Rusya, Curitiba kentindeki Baixada Arena’da saat 23:00’de karşı karşıya gelecek.. Maçı Cüneyt Çakır yönetecek.. Cezayir’in 3, Rusya’nın ise grupta 1 puanı bulunuyor. Belçika karşısında 28 yıllık gol özlemine son veren, Güney Kore maçında ise 32 yıllık galibiyet hasretini dindiren Cezayir’e tarihinde ilk kez 2. tura yükselmesi için beraberlik yeterli olacak. Cezayir’in, Rusya’yı yenmesi halinde grubu ilk sırada tamamlama olasılığı da bulunuyor. Ancak bunun için Belçika’nın Güney Kore’ye yenilmesi gerekiyor. Bu arada Cezayirli futbolculara 2. tur için kişi başı 50 bin dolar prim açıklandı.. 1 puanı bulunan Rusya ise 2. tura yükselmek için mutlak kazanmak zorunda. İlk 2 maçında sadece 1 gol atabilen Capello’nun öğrencileri bu kritik mücadelede Cezayir savunmasını aşabilmek için ekstra işler yapması gerekecek.. Tipik bir ALT maçı görüntüsü var. Cezayir’e 1 puan yettiği için katı savunma anlayışı ile sahada olacak. Rusya ise hücum zenginliği anlamında çok üretken bir takım değil. Düşük tempoda geçmesini beklediğimiz mücadele fazla gol göreceğimizi sanmıyoruz.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.15 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “0:00 ile 29:59. dakikalar arasında gol olmaz” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

KANAL: (23:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL DÜNYA KUPASI BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Cezayir’de önemli eksik bulunmuyor.

Rusya’da Aleksei Kozlov şüpheli.

İddaa oranları
2.90  3.20  1.85 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

MUHTEMEL 11’LER

Cezayir (4-2-3-1): M’Bolhi – Mandi, Halliche, Bougherra, Mesbah – Lacen, Bentaleb – Feghouli, Brahimi, Mahrez – Slimani.

Rusya (4-5-1): Akinfeev – Eshchenko, V.Berezutski, Ignashevich, D.Kombarov – Kokorin, Faizulin, Glushakov, Zhirkov, Dzagoev – Kerzhakov.

 

Exit mobile version