Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 149 Güney Kore – Belçika

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları, banko maçlar ve banko kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. G Grubu mücadelesinde Güney Kore ile Belçika, Sao Paulo’daki Corinthians Arena’da saat 23:00’de karşı karşıya gelecek.. Lider Belçika 6, Güney Kore ise 1 puanda.. Takımda önemli yıldızlara sahip olan Belçika, ilk 2 maçını kazanmasına karşın oynadığı futbolla kendisini şampiyonluk favorileri arasında gösterenleri tatmin edemedi. Marc Wilmots’un öğrencilerine grup liderliğini garantilemek için 1 puan yeterli olacak. Grupta 2. olan takım Almanya ile eşleşeceğinden Belçika’nın maçı ciddiyetle oynamasını bekliyoruz.. Savunmada büyük sıkıntıları olan Güney Kore ise artık küçük çaplı bir mucize bekliyor. Güney Kore, 2. tur bileti almak için Belçika’ya fark atmak ve Rusya’nın da Cezayir’i yenmesini beklemek zorunda.. Teknik direktör Myung-Bo’nun özellikle savunmada değişiklikler yapması bekleniyor.. Belçika’nın 11’inde de ufak rotasyonlar olabilir. Ancak savunma sorunları ile boğuşan rakibi karşısında kazanması normal sonuç olacaktır… Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.65 oranıyla “Belçika Kazanır” ve 2.35 oranıyla “Güney Kore Gol Atamaz” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 1.85 oranıyla “0:00 ila 36:59 arasında sarı kart olmaz” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-2

KANAL: (23:00) TRT Spor, www.megamacizle.com

* * *
250 TL DÜNYA KUPASI BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus! Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Güney Kore’de önemli eksik bulunmuyor.

Belçika’da ise Thomas Vermaelen şüpheli.

İddaa oranları
3.60  3.30  1.60 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Güney Kore (4-4-2): Sung-Ryong – Yong Lee, Young-Gwon, Jeong-Ho, Suk-Young – Chung-Yong, Sung-Yeung, Kook-Young, Ja-Cheol – Chu-Young, Heung-Min.

Belçika (4-2-3-1): Mignolet – Vanden Borre, Van Buyten, Lombaerts, Vertonghen – Defour, Dembele – Mirallas, Chadli, Januzaj – Origi.

 

Exit mobile version