Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 158 Brezilya – Kolombiya

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları, banko maçlar ve banko kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. Çeyrek final mücadelesinde Brezilya ile Kolombiya, Fortaleza kentindeki Castelao Stadı’nda saat 23:00’de karşı karşıya gelecek.. 2. tur mücadelesinde Şili karşısında penaltılar ile turu geçen Brezilya maçta deyim yerinde ise ölüp ölüp dirildi. 1-1’lik skorla uzatma bölümüne gidilen maçın 120. dakikasında Pinilla’nın şutu üst direkten dönmese, sevgi yerine öfke seline maruz kalacak olan Brezilyalı futbolcular, belki de çoktan ülkeden ayrılmış ve tatil planlarını uygulamaya koymuş olacaktı. Ama şans faktörü yine kendilerine çalıştı ve penaltılarda sahneye çıkan kaleci Julio Cesar, takımını çeyrek finale taşıdı. Sambacılar’da teknik direktör Luiz Felipe Scolari’yi en çok endişelendiren konu, takımın orta saha yükünü çeken Luiz Gustavo’nun kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek olması.. Maç öncesi basın toplantısında Şili karşısında iniş-çıkışlı bir grafik çizdiklerini kabul eden Scolari, Kolombiya maçında daha dengeli bir takım izleyeceklerini söyledi.. Oynadığı başarılı futbol ile turnuvanın flaş ekiplerinden biri olan Kolombiya’da ise moraller yerinde. Uruguay karşısında 2-0 gibi net bir skorla galip gelerek taraftarlarını sevindirdiler. Gözler kuşkusuz 5 golle krallık yarışının zirvesinde yer alan ve turnuvanın şu ana kadarki yıldızı olarak gösterilen James Rodriguez’in üstünde. Luiz Gustavo’nun yokluğunda Brezilya orta sahası ve savunması arasında daha rahat hareket etmesi beklenen Rodriguez, asist krallığında zirvede yer alan takım arkadaşı Juan Cuadrado ile birlikte Brezilya için en büyük iki tehditten biri olacak. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Kolombiya’da, teknik direktör Jose Pekerman’ın Uruguay maçının 11’ini bozması beklenmiyor.. İlginç bir istatistik; İki takım arasında oynanan son 4 maç beraberlikle sonuçlanırken, bu karşılaşmaların tümü ALT bitti.. Kısır bir mücadele beklediğimiz maçta final yolunda adeta mayınlı bir tarlada yürüyen ev sahibi Brezilya’nın bugün işi kolay olmayacak.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.05 oranıyla “Kolombiya Çifte Şans” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 15.00 oranıyla “Maçı uzatmalarda Kolombiya Kazanır” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-1

KANAL: (23:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL DÜNYA KUPASI BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Brezilya’da orta sahadan Luiz Gustavo cezalı. Hafif sakatlığı bulunan Marcelo’nun oynama ihtimali yüksek.

Kolombiya’da ise önemli eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.65  3.20  3.60 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MUHTEMEL 11’LER

Brazilya (4-5-1): Julio César; Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo; Oscar, Paulinho, Neymar, Fernandinho, Hulk; Fred.

Kolombiya (4-5-1): David Ospina; Zúniga, Zapata, Yepes, Armero; James Rodríguez, Aguilar, Carlos Sánchez, Cuadrado, Ibarbo; Gutiérrez.

 

Exit mobile version