Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 159 Hollanda – Kosta Rika

Dünya Kupası’nda tüm maçların geniş analizi, iddaa tahminleri, iddaa yorumları, banko maçlar ve banko kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. Dünya Kupası’nda son yarı finalist Hollanda – Kosta Rika maçı ile belli olacak. Karşılaşma Salvador kentindeki Fonte Nova Arena’da saat 23:00’de başlayacak.. Bir tarafta son Dünya Kupası finalisti Hollanda, diğer tarafta turnuvanın sürpriz ülkesi Kosta Rika. Hem Hollanda hem de Kosta Rika, 2. turda zor sınavlardan geçerek çeyrek finale geldiler. Portakallar son 2 dakikasına 1-0 geride girdiği maçta Meksika’yı 2-1 yenmeyi başarırken, Kosta Rika ise uzun süre 10 kişi oynadığı maçta Yunanistan’ı penaltı vuruşları sonucunda geçti.. 5’li savunma anlayışı ile sahada olan Kosta Rika, ölüm grubu olarak anılan D Grubu’nu Uruguay, İtalya ve İngiltere’nin önünde namağlup lider tamamlamasını bildi. Hollanda maça favori olarak çıkıyor ancak Kosta Rika karşısında kendisinden önceki favori takımların başına neler geldiğinin de bilincinde. Hem teknik heyet, hem de futbolcular, İtalya, İngiltere ve Uruguay’ın bulunduğu gruptan lider olarak çıkan Kosta Rika’yı küçümsemenin yapılabilecek en büyük hata olacağını her açıklamasında dile getirdi. Portakallar’ın en büyük kozu yine Arjen Robben, Wesley Sneijder ve Robin Van Persie üçlüsü olacak. Orta sahadan Nigel de Jong sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Kosta Rika ise daha önce tüm rakiplerine yaptığı gibi, Hollanda’yı da sağlam savunmasıyla durdurmak ve Bryan Ruiz – Joel Campbell ikilisiyle vurmak istiyor. Savunmadan Oscar Duarte cezalı olduğu için maçta görev alamayacak.. Hollanda maçın net favorisi olsa da turnuvada sadece 2 gol yiyen Kosta Rika’nın sağlam savunması maçı ALT skorda tutabilir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “Hollanda Kazanır” ve 1.80 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

ÖZEL BAHİS: Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “Toplam Korner Sayısı 10.5 ALT” öneriyoruz.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

KANAL: (23:00) TRT 1, www.megamacizle.com

* * *
250 TL DÜNYA KUPASI BONUSU!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Hollanda’da orta sahadan Nigel de Jong sakat.

Kosta Rika’da ise savunmadan Oscar Duarte cezalı.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Hollanda: Johannes Cillessen; Paul Verhaegh, Ron Vlaar, Stefan De Vrij, Daley Blind; Dirk Kuyt, Leroy Fer, Georginio Wijnaldum, Wesley Sneijder; Arjen Robben, Robin van Persie.

Kosta Rika: Keylor Navas; Cristian Gamboa, Jhonny Acosta, Giancarlo González, Michael Umaña, Junior Díaz; Bryan Ruiz, Celso Borges, Yeltsin Tejeda, Christian Bolaños; Joel Campbell

 

Exit mobile version