Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 284 Norrkoping – Djurgarden

İddaa bülteninde yer alan maçların geniş analizi, İddaa tahminleri, İddaa yorumları, İddaa tüyoları, banko maçlar, şikeli maçlar ve banko kuponlar her gün Günün Bankosu’nda!.. İsveç liginde 14. haftanın kapanış maçı.. 16 puanla 8. sırada yer alan Norrkoping, verilen ara sonrası kupa maçında Atvidaberg’u 3-2 yenerken, ligde de Örebro ile 2-2 berabere kaldı. Jan Andersson’un öğrencileri bu iki maçı da deplasmanda oynadı. Savunmada sıkıntılar yaşamalarına rağmen skor üretmekte zorlanmadılar. Ancak bugün takımın en golcü ismi Kamara cezalı olduğu için forma giyemeyecek.. 19 puanla 7. sırada yer alan Djurgarden ise ara sonrası iç sahada karşılaştığı Elfsborg ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Per Olsson’un öğrencileri son 7 karşılaşmadan ALT skorla ayrılmış oldu.. İki takım için de kolay bir maç olmayacak. Ancak ev sahibi Norrkoping cephesinde yaşanan savunmadaki sıkıntılarla birlikte golcü Kamara’nın olmayışı ibreleri konuk takıma çeviriyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “BERABERLİKTE İADE DJURGARDEN” ve 2.00 oranıyla “TOPLAM GOL SAYISI 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

KANAL: (20:05) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda Kamara (F, 12/5) cezalı. Gerson (OS, 10/1) sakat. Skjönsberg (D, 9/0) ve Thelin (F, 12/0) takımdan ayrıldı.

Konuk takımda ise Broberg (OS, 10/2) ve Johansson (OS, 11/0) sakat.

İddaa oranları
2.10  3.10  2.50 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Norrkoping: Nilsson; Skagestad, Wiklander, Falk-Olander, Meneses; Telo, Lawan, Johansson, Traustason; Nyman, Kujovic.

Djurgarden: Hoie; Karlsson, Andriuskevicius, Bergström, Arvidsson; Radetinac, Faltsetas, Chibsah, Tibbling; Fejzullahu, Jawo.

 

Exit mobile version