Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 203 Odense – Hobro IK

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizler için yine banko kuponlar, banko maçlar, İddaa tahminleri ve İddaa yorumları ile keyifli maçlar hazırladık.. Danimarka liginde yeni sezon dün start verdi. Geçen sezon beklentilerin altında kalarak ligi 8. sırada bitiren Odense transfer döneminde ekonomik sıkıntılardan dolayı kadrosuna 3 oyuncu katabildi. Juventus’tan kiralık olarak alınan solbek Laursen yine kadroda. Ayrıca bonservis bedeli ödenmeden Viborg’tan orta saha oyuncusu Jensen, Vestsjaelland’dan stoper Nielsen ve Horsens’ten tecrübeli kanat oyuncusu Kryger alındı. Alınan oyunculardan en katkı sağlayacak isim geçen sene 12 gol kaydenen Kryger olacak.. Ligin yeni ekibi Hobro ise teknik direktör Jonas Dal Andersen ile yola devam kararı kaldı. Viborg’tan kiralanan 3 oyuncu Andersen (11 maç 4 gol), Nielsen (19 maç 5 gol) ve Gronning (15 maç 3 gol) ile Midtjylland’dan kiralanan defansın solunda görev yapan Lauridsen (27 maç 1 gol) takımlarına geri döndü. Bu oyuncuların açıklarını kapatmak adına ofans hattına 3-4 oyuncu alındı ancak henüz beklenilen verim alınmadı. Oynadıkları 3 hazırlık maçını kaybettiler ve sadece 1 gol atabildiler.. Odense deplasmanında savunma ağırlıklı oynayıp öncelikle yenilmemek için sahada olacaklar.. Ev sahibi takım maçın favorisi olsa da ilk tercihimiz daha cazip oranı ile ALT olacak.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.90 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.60 oranıyla “Odense Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

KANAL: (15:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi takımda Azer Busuladzic (OS, 10/0 Geçen sezon performansı), Jacob Barrett Laursen (D, 6/0 Geçen sezon performansı).

Konuk takımda ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.40  3.75  4.60 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MUHTEMEL 11’LER

OB Odense (4-4-2): Toppel – Kryger, K. Larsen, Nielsen, Diarra – Falk, Spelmann, Skulason, L. Jensen – E. Larsen, Bodul

Hobro IK (4-2-3-1): Rask – Boge, Egholm, Justesen, Tjornelund – M. Thomsen, Damborg – Jessen, Hvilsom, Bersang – Berggreen

 

 

.

Exit mobile version