İddaa Önerisi: 521 Aktobe – Steaua Bükreş

Steaua02

Çarşamba günü İddaa bülteninde yer alan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçlarından sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminlerinde uzman olan Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz İddaa yorumları, hazır kuponlar, maç tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini hem doldurmak, hem de bu heyecana ortak etmek.. Günün ALT maçlarından biri.. Kazakistan’ın yükselen değerlerinden Aktobe, önceki turda Gürcistan ekibi Dinamo Tiflis’i 2 maçta da rahat bir şekilde mağlup ederek turu geçmesini bildi. 21. haftası tamamlanan ligde 40 puanla lider durumda olan Gazzaev’in öğrencileri bu sezon iç sahada hiç mağlup olmadı.. Şampiyonlar Ligi’nin tecrübeli ekiplerinden biri olan Rumen ekibi Steaua Bükreş ise önceki turda Norveç temsilcisi Stromsgodset’i iki maçta da 1-0 ve 2-0 yenerek turu geçen taraf oldu. Bu maç öncesi ligin ilk haftasında Bükreş derbisinde Rapid’i 3-1 mağlup eden Constantin Galca’nın öğrencileri moral depoladı. İyileşen savunmanın önemli ismi Fernando Valera bugün formasına kavuşuyor.. Rumen ekibi zorlu Kazakistan deplasmanında savunma güvenliğini ön planda tutarak oynayacaktır. Ev sahibi Aktobe ise güçlü rakibi karşısında gol yemeden kazanmak için çabalayacaktır. Bu da kontrollü bir futbol ve kısır bir skorun sinyalini veriyor bize.. Taraf bahsi yerine öncelikle “az gol olur” seçimi mantıklı görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 2.00 oranıyla “İlk Yarı 0” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

KANAL: (18:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli eksik bulunmuyor.

Konuk takımda ise sakatlığı süren savunma oyuncusu Gardoş dışında eksik oyuncu yok.

İddaa oranları
2.90  3.00  1.90 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

MUHTEMEL 11’LER

Aktobe: Sidelnikov – Miroşnicenko, Muldarov, Arzumanian, Santana – Korobkin, Tsarikaev – Neco, Pizzelli, Khayrullin – Antonov.

Steaua Bükreş: Arlauskis – Râpa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepelita, Filip – Popa II, Sânmartean, Tanase – Chipciu.

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriRomanyaŞampiyonlar Ligi

Etiketler: