İddaa Önerisi: 294 Kalmar – Brommapojkarna

Kalmar01

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlarından sizlere yine müthiş banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminlerinde uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, hazır kuponlar, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak… İsveç liginde 17. hafta mücadelesi.. Ligde 8 puanla son sırada yer alan Brommapojkarna, UEFA Avrupa Ligi’nde 2 tur geçerek taraftarına güzel bir heyecan kattı. Ancak 3. tur ilk maçında içerde Torino’ya 3-0 mağlup olarak bu defteri kapattılar. Stefan Billborn’un öğrencileri son maçlarında gollü karşılaşmalara imza attı. Bunun da nedeni artık kaybedecek birşeylerinin olmaması.. 27 puanla 5. sırada yer alan Kalmar ise son 3 maçında sadece 1 puan alabildi. Özledikleri 3 puanı almak adına bugün karşılarında uygun bir rakip var. Üstelik eski forvetleri Cesar Santin transferi taraftarı heyecanlandrımış durumda. Brezilyalı forveti FC Kopenhag’ta attığı gollerle hatırlayanlarınız vardır. Bir tarafta özlediği 3 puana kavuşmak isteyen Kalmar, diğer tarafta kümede kalmak adına kaybedecek birşeyi olmayan Brommapojkarna.. Gollü geçmesini beklediğmiz maçta ev sahibi Kalmar iç saha avantajıyla ağır basıyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.50 oranıyla “Kalmar Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

KANAL: (16:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte yeni transfer Cesar Santin kadroda. Savunmadan Melker Hallberg (D, 14/1) ve uzun süredir sakat olan Stefan Larsson (D, 2/0) yok.

Konuk ekipte ise sakatlıkları süren Hellberg (OS, 6/0), Tronet (OS, 4/0), Özkan (OS, 1/0), Eriksson (OS) ve Jonson (D) yok.

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: