Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 429 Monaco – Lorient

Pazar günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz maç tahminleri, İddaa yorumları, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Fransa liginde ilk haftanın kapanış maçı.. Geçen sezon PSG’nin 9 puan gerisinde ligi 2. sırada bitiren Monaco transfer döneminde Dünya Kupası’nın yıldızı James Rodriguez’i Real Madrid’e 80 milyon euro’ya, geçen sezon 13 gol atan Emmanuel Riviere’yi ise 6 milyon euro’ya Newcastle’a sattı. Kadroya katılanlar ise; Toulouse’dan stoper Abdennour, Rennes’den önlibero Bakayoko, Nancy’den kaleci Paul Nardi.. Geçen sezon evinde sadece 1 kez mağlup olan Monaco’da sakatlıktan kurtulan Radamel Falcao bugün forma giyebilecek. Diğer forvet Dimitar Berbatov yedek soyunabilir.. Geçen sezon ligi 8. sırada tamamlayan Lorient transfer döneminde kayıplar verdi. Geçen sezon 8 gol 5 asistle oynayan forvet Aliadière Katar’a gitti. 4 gol 4 asistle oynayan sol kanat oyuncusu Paquet Saint-Etienne’e giderken, tecrübeli stoper Bourillon Reims’e ve sağbek Baca Guingamp’a transfer oldu. Marsilya’dan 4 milyon euro’ya alınan forvet Jordan Ayew en değerli transferleri ancak bugün maç kadrosunda yer almıyor. Ayrıca özellikle savunmadan birçok eksik oyuncuları var!.. İdeale yakın kadrosu ile sahada olacak olan Monaco’nun sezona 3 puanla başlamasını bekliyoruz. Falcao ve arkadaşları bizleri sevindirecektir.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Monaco Kazanır” ve 2.20 oranıyla “Monaco Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

KANAL: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte yeni transferler Traoré (F) ve kaleci Stekelenburg ile sakatlığı bulunan Raggi (28/1 d) kadroda yok.

Konuk ekipte ise (Geçen sezonun rakamları) Ecuele-Manga (D, 35/1), Gassama (D, 24/0), Lautoa (D, 34/1), Barthelmé (OS, 13/1), A. Traoré (OS, 21/2 m) ve yeni transferler  Ayew (F) ile Mostefa (M) yok.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MUHTEMEL 11’LER

Monaco: Subasic – Elderson, Ricardo Carvalho, Kurzawa, Dirar – Moutinho, Carrasco, Bakayoko, Kondogbia, Ocampos – Falcao.

Lorient: Lecomte – Guerreiro, Lautoa, Koné, Gassama – Pelé, Coutadeur, Diallo, Traoré – Aboubakar, Jeannot.

 

Exit mobile version