Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Önerisi: 524 Tigre – Velez Sarsfield

Pazartesi günü İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine müthiş banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve şikeli maçlarda uzman Günün Bankosu ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar, maç tahminleri ve İddaa yorumları ile sizlere kazandırmak.. Arjantin liginde ilk hafta mücadelesi.. Tigre transfer döneminde birçok oyuncu kaybederken sadece Galmarini, Pantaleone ve Caceres’i kadrosuna katabildi. Velez Sarsfield ise orta sahanın önemli isimlerinden Allione’yi 3 milyon euro’ya Palmeiras’a satarken, forveti Mauro Zarate’yi West Ham’a verdi.. Ayrıca savunmadan Juan Sabia ve Fernando Tobio, orta sahadan Canteros ve kaleci Pablo Perafan takımdan ayrılan diğer oyuncular. Turu Flores’in öğrencileri kupa maçında 3. lig takımına elenerek hayal kırıklığı yarattı. İki takımında önemli kayıplar yaşaması ve ligin ilk haftası olması dolayısıyla taraf bahsi riskli olacaktır. Kısır bir maç bekletimiz doğrultusunda “az gol olur” tercihi mantıklı görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.45 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.65 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

KANAL: (02:30) www.megamacizle.com

* * *
250 TL BONUS KAÇMAZ!
Günün Bankosu ziyaretçilerine Rivalo.com‘dan 250 TL bonus!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

İddaa oranları
2.60  2.80  2.20 (ALT 1.35 – ÜST 2.15)

MUHTEMEL 11’LER

Tigre: Javier García; Martín Galmarini, Ignacio Canuto, Juan Carlos Blengio, Pablo Cáceres; Joaquín Arzura, Gabriel Peñalba, Lucas Wilchez; Emiliano Ellacópulos, Kevin Itabel; Lucas Janson.

Velez Sarsfield: Sebastián Sosa; Fabián Cubero, Sebastián Domínguez, Facundo Cardozo, Emiliano Papa; Leonardo Rolón, Leandro Desábato, Alejandro Cabral, Jorge Correa; Lucas Pratto, Roberto Nanni.

 

Exit mobile version